Vlaaien

Nog meer Limburgse lekkernijen bakken

Gebonden NL 1e druk 9789000398546
29,99
Nog niet verschenen, verwacht op 07‑10‑2025

Samenvatting

Nog meer Limburgse lekkernijen bakken met vlaai-expert Roel Peeters

Na het succes van zijn eerste boek Vlaai gaat Roel in dit nieuwe bakboek een stapje verder. Hij creëerde 35 nieuwe recepten voor overheerlijke vlaaien. Natuurlijk voor traditionele Limburgse vlaaien, maar ook voor andersoortige bodems, bijzondere smaken en structuren. Deze vlaaien vind je niet bij de bakker!

De smaakcombinaties en de prachtige fotografie doen opnieuw watertanden. Wat dacht je van rijst-en-stracciatellabavarois, Limburgse amandel-perenvlaai of kruisbessenvlaai met vanilleroom?

Dankzij de heldere stap-voor-stapinstructies van Roel breng je je bakplezier naar een hoger niveau, met steeds een verrassend en heerlijk eindresultaat.

Roel Peeters (1972) is geboren in het Limburgse Kessel. Daar groeide hij op als bakkerszoon, tussen de vlaaien in de bakkerij van zijn vader. Als derde generatie bakker nam hij de zaak van zijn ouders over en runde, samen met zijn vrouw Cathelijne, de bakkerij in zijn geboorteplaats. Drie jaar geleden verkocht Roel de bakkerij en opende ‘Het Bakatelier’ in Valkenburg, dat al snel aan bekendheid won en razend populair werd. Hier geven Roel en zijn vrouw het hele jaar door workshops vlaaien bakken.

Specificaties

ISBN13:9789000398546
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:168
Uitgever:Forte
Druk:1
Verschijningsdatum:7-10-2025
Hoofdrubriek:Koken en eten

Managementboek Top 100

Rubrieken

    Personen

      Trefwoorden

        Vlaaien