Vlaaien
Nog meer Limburgse lekkernijen bakken
Gebonden NL 1e druk 9789000398546Samenvatting
Nog meer Limburgse lekkernijen bakken met vlaai-expert Roel Peeters
Na het succes van zijn eerste boek Vlaai gaat Roel in dit nieuwe bakboek een stapje verder. Hij creëerde 35 nieuwe recepten voor overheerlijke vlaaien. Natuurlijk voor traditionele Limburgse vlaaien, maar ook voor andersoortige bodems, bijzondere smaken en structuren. Deze vlaaien vind je niet bij de bakker!
De smaakcombinaties en de prachtige fotografie doen opnieuw watertanden. Wat dacht je van rijst-en-stracciatellabavarois, Limburgse amandel-perenvlaai of kruisbessenvlaai met vanilleroom?
Dankzij de heldere stap-voor-stapinstructies van Roel breng je je bakplezier naar een hoger niveau, met steeds een verrassend en heerlijk eindresultaat.
Roel Peeters (1972) is geboren in het Limburgse Kessel. Daar groeide hij op als bakkerszoon, tussen de vlaaien in de bakkerij van zijn vader. Als derde generatie bakker nam hij de zaak van zijn ouders over en runde, samen met zijn vrouw Cathelijne, de bakkerij in zijn geboorteplaats. Drie jaar geleden verkocht Roel de bakkerij en opende ‘Het Bakatelier’ in Valkenburg, dat al snel aan bekendheid won en razend populair werd. Hier geven Roel en zijn vrouw het hele jaar door workshops vlaaien bakken.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan