Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Basisvaardigheden Excel

Paperback Nederlands 2024 9789001053949
Verkooppositie 2835Hoogste positie: 2835
Nog niet verschenen, verwacht op 05‑07‑2024
42,95

Samenvatting

- Diepgaande kennismaking met Excel voor professioneel gebruik;
- zeer geschikt voor zelfstudie dankzij werkbestanden met uitwerkingen en instructievideo’s;
- zeer praktisch ingestoken met veel oefening.

Basisvaardigheden Excel is bedoeld voor zelfstudie en kan worden gebruikt als, vanwege werk of opleiding, een behoorlijke basiskennis en vaardigheid in Excel vereist is. In de professionele praktijk wordt Excel hoofdzakelijk gebruikt voor administratieve, financiële en technische toepassingen. Daarop ligt in deze uitgave dan ook de nadruk en dat uit zich in de gekozen voorbeelden en opdrachten.

Wel is geprobeerd om de voorbeelden en opdrachten zo veel mogelijk algemeen toepasbaar te maken. De cursus bestaat naast het boek uit een groot aantal werkbestanden en uitwerkingen. Bovendien is er bij elk hoofdstuk een korte instructievideo ontwikkeld, waarin de behandelde onderwerpen verder worden toegelicht. De gebruikte voorbeelden in het boek kunnen eenvoudig worden overgenomen en zijn vanaf hoofdstuk 3 ook terug te vinden in een bijgeleverd bestand. Zowel de werkbestanden en uitwerkingen als de instructievideo’s zijn te vinden op de bijbehorende website.

In deze herziene, tweede editie is uitgegaan van de meest recente versie van Excel en zijn sommige functies die nauwelijks worden gebruikt verwijderd en enkele nieuwe toegevoegd, die steeds extra worden toegelicht.

Doelgroep
Basisvaardigheden Excel is geschreven voor de propedeusefase en het tweede jaar van het hbo. Digitaal materiaal Op de bijbehorende ondersteunende website vinden docenten en studenten uitwerkingen, instructiefilmpjes en PowerPoints.

Specificaties

ISBN13:9789001053949
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:136
Uitgever:Noordhoff
Druk:2
Verschijningsdatum:5-7-2024
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
ISSN:

Over Toine van Boxtel

Toine van Boxel (1956) werkte tot aan zijn pensioen als docent administratieve organisatie, onderwijsontwikkelaar en stage- en afstudeerbegeleider bij de opleiding Finance & Control van Avans Hogeschool in Den Bosch. Tegenwoordig is hij als auteur actief op het terrein van het onderwijs in Excel. Voordat hij in het onderwijs begon, heeft hij als informatieanalist en systeemontwerper gewerkt.

Andere boeken door Toine van Boxtel

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Basisvaardigheden Excel