Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Navigeren op essentie & Leiderschap – een gids

Combideal

Paperback Nederlands 2020 9789001291440
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Wat voor leiderschap is er nodig in deze complexe wereld? Weet je welke kant je op wilt met je team en bedrijf, maar wil je meer inzicht in hoe je dit realiseert? Dan vullen deze twee boeken elkaar perfect aan. In Leiderschap – een gids krijg je bouwstenen aangereikt om je eigen visie op leiderschap te vormen of aan te scherpen. Laat je inspireren door kennis uit de praktijk, wetenschappelijk onderzoek en het gedachtengoed van 14 toonaangevende leiderschapsdenkers.

Heb je dit boek gelezen? Kijk dan hoe je het beste navigeert met Navigeren op essentie. Vanuit de essentie bouw je slimme KPI dashboards en steven je in simpele stappen recht op je doel af. Vanuit de praktijk is een modelmatige aanpak en een iteratief proces ontwikkeld om missie en visie te koppelen aan een organisatie breed gedragen uitvoering.

Kortom: verfris je leiderschapsstijl, verscherp je visie en navigeer daarna met slimme dashboards op de essentie van het doel dat je nastreeft!

Specificaties

ISBN13:9789001291440
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Uitgever:Noordhoff
Druk:1
Verschijningsdatum:20-8-2020
Hoofdrubriek:Marketing

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Eldert de Jager

Eldert de Jager (1964) is bedrijfseconoom en heeft als controller en CFO bij grote en middelgrote bedrijven ruime ervaring opgedaan op het gebied van financieel management, bedrijfsvoering en verandermanagement. Hij is oprichter van Fenmen BV en mede-eigenaar van Kompasteam BV. Eldert de Jager is auteur van het managementboek Het Kompas: in 10 stappen echt grip op het bedrijfsresultaat (2016) en van het studieboek Navigeren met KPI-dashboards (2018).

Andere boeken door Eldert de Jager

Over Jako van Slooten

Jako van Slooten (1966) is bedrijfseconoom en Register Controller en werkte als CFO, Risk en Compliance Officer en Finance Process Director bij nationale en internationale ondernemingen in zeer uiteenlopende branches. Sinds 2015 is hij zelfstandig ondernemer en consultant op het gebied van finance en duurzaamheid. Hij is medeoprichter van bedrijfsadviesbureau Trovius B.V. en doceert Finance & Accounting aan Rotterdam University of Applied Science. Het centrale thema in zijn werkzaamheden is organisatiesturing, waarbij hij integraal denken toepast. Jako van Slooten is mede-auteur van het studieboek Navigeren met KPI-dashboards (2018).

Andere boeken door Jako van Slooten

Over Thecla Goossens

Thecla L.L. Goossens (1963) is filosoof en communicatiekundige met ruim twintig jaar ervaring in verschillende functies in het vakgebied van human resources management. Als hogeschooldocent en onderzoeker aan de Hanzehogeschool Groningen is zij verantwoordelijk voor de leerlijnen organisatiepsychologie, leiderschap en ethiek. Ze gaf een aantal jaren filosofieles in het middelbaar onderwijs. Nu doceert en traint zij in verschillende (post)hbo- en masteropleidingen en begeleidt leergroepen.

Andere boeken door Thecla Goossens

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Navigeren op essentie & Leiderschap – een gids