Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Zo maak je een personeelsplan

Paperback Nederlands 2010
Dit artikel is niet leverbaar.

Samenvatting

Steeds meer organisaties zien in dat goed en gemotiveerd personeel een bepalende factor is voor hun succes. Mensen vormen de kern van een organisatie, en worden wel eens aangeduid met de term 'menselijk kapitaal'. Om personeel op de juiste manier in te zetten, ontwikkelt een organisatie personeelsbeleid. Een personeelsplan - ook wel personeelsbeleidsplan genoemd - is een middel om dat beleid uit te voeren.

Met 'Zo maak je een personeelsplan' schrijft u in zeven stappen een personeelsplan. Het is een how to do-boek met handige tools op de site, waarmee u met beperkte voorkennis een personeelsplan kunt schrijven.

Specificaties

ISBN13:9789001775575
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:100
Uitgever:Noordhoff
Druk:1
Verschijningsdatum:27-3-2019

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Marco Gerritsma

Marco Gerritsma studeerde bedrijfseconomie in Groningen. Hij was tien jaar als docent verbonden aan de voormalige Hogeschool Drenthe. Vervolgens werkte hij als consultant drie jaar bij het Kenniscentrum Drenthe. Sinds 2003 is Marco Gerritsma (www.marcogerritsma.nl) werkzaam als zelfstandig adviseur voor M2 Consult (www.m2consult.nl) en houdt hij zich voornamelijk bezig met advisering op het gebied van compliance, risicomanagement en strategiebepaling. Marco Gerritsma werkt gestructureerd en gebruikt een helder en 'no-nonsense' taalgebruik. De boeken van deze auteur zijn praktisch en overzichtelijk en daardoor goed leesbaar en direct toepasbaar.

Andere boeken door Marco Gerritsma

Over Roel Grit

Na een opleiding als fysisch chemicus te hebben gevolgd aan de universiteit van Groningen en een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als docent, is Roel Grit opgeleid tot ontwerper van informatiesystemen. Na enige tijd werd hij projectleider automatisering. Momenteel is hij auteur en docent Projectmanagement en Informatiemanagement op de Stenden hogeschool in Emmen. Ook is hij mede-eigenaar van automatiseringsbureau te Emmen. Bij uitgeverij Unieboek schreef de veelzijdige auteur een toegankelijk boek over muziektheorie, 'Ontdek de muziek!', met een uitgebreide website over muziek: www.ontdekdemuziek.nl Roel Grit heeft een sterke neiging tot ordenen met een helder, 'no-nonsense' taalgebruik. De boeken van deze auteur zijn praktisch, overzichtelijk, goedgestructureerd en daardoor goed leesbaar en direct toepasbaar. Meer informatie over auteur, ondernemer en docent Roel Grit is te vinden op www.roelgrit.nl en www.roelgrit.noordhoff.nl

Andere boeken door Roel Grit

Inhoudsopgave

Stap 1 Organiseer je project
Stap 2 Inventariseer de huidige situatie
Stap 3 Analyseer de huidige situatie
Stap 4 Bepaal het personeelsbeleid
Stap 5 Definieer projecten en maatregelen
Stap 6 Schrijf het personeelsplan
Stap 7 Voer het personeelsplan uit

Over de auteurs
Literatuur
Register

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zo maak je een personeelsplan