Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Pabo Basisvaardigheden grammatica

Paperback Nederlands 2014 9789001831004
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

'Basisvaardigheden Grammatica' vormt de ideale voorbereiding op de officiële Cito entreetoets taal. Samen met de bijbehorende website maakt de pabo-student zich de basisvaardigheden stap voor stap eigen.

Op de website staat een handige instaptoets, waarmee de student kan checken over welke vaardigheden hij of zij al beschikt. De instaptoets geeft advies over de nog bij te spijkeren vaardigheden. De student bestudeert dus alleen die onderwerpen die hij of zij niet voldoende beheerst. Een studentvriendelijke en efficiënte training - 100% gericht op een goed resultaat!

'Basisvaardigheden Grammatica' behandelt per twee pagina's één onderwerp met duidelijke uitleg, voorbeelden en opdrachten. Elk hoofdstuk eindigt met een samenvatting. De herziene editie biedt bij elke paragraaf oefeningen. Deze zijn precies zo geformuleerd als in de entreetoets.

Door de overzichtelijke opbouw en de duidelijke praktijkvoorbeelden is 'Basisvaardigheden Grammatica' zeer geschikt voor zelfstudie. Ook voor later een handig naslagwerk.

'Basisvaardigheden Grammatica' is speciaal ontwikkeld voor de pabo.

Op de website vindt de student uitgebreide online ondersteuning zoals de handige instaptoets, oefeningen en eindtoetsen. Hiermee kan de student net zo lang oefenen totdat hij of zij de stof beheerst.

Waarom kiezen voor 'Basisvaardigheden Grammatica'?
-de meest efficiënte voorbereiding op de officiële Cito entreetoets taal;
-100% gericht op een goed resultaat;
-unieke online instaptoets met advies op maat!

Specificaties

ISBN13:9789001831004
Trefwoorden:taal, onderwijs
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Uitgever:Noordhoff
Druk:3
Verschijningsdatum:2-7-2014
Hoofdrubriek:Schoolboeken

Expertrecensies (1)

Bert Thiel | 20 januari 2011
'Kennis van grammatica is nodig om inzicht in taal te verkrijgen,' stellen Marja Bout en Han de Bruijn in de inleiding van 'Basisvaardigheden grammatica voor de pabo'. De vraag is of dat wel waar is. Maar zolang grammatica, of juister gezegd: traditionele zinsontleding, nog onderwezen dient te worden op de basisschool en in de onderbouw van het voortgezet onderwijs, zullen toekomstige leraren en leraressen eraan moeten geloven.Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Pabo Basisvaardigheden grammatica