Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht - Editie 2018

Gebonden Nederlands 2018 9789012401043
Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen

Samenvatting

Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht is een praktisch en diepgaand commentaar op de Aanbestedingswet 2012 en het Aanbestedingsbesluit. Er is gekozen voor een artikelsgewijs commentaar, zodat u alle relevante informatie snel kunt vinden. Daarnaast is ernaar gestreefd om u zo volledig mogelijk op de hoogte te brengen van de kern van een artikel, de relevantie jurisprudentie en de samenhang met andere artikelen.

Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht is een gezamenlijk product van de redactie en een groot aantal auteurs. Zij zijn stuk voor stuk deskundig op het gebied van het aanbestedingsrecht. In Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht geven zij een beknopt, maar diepgaand, helder en praktisch commentaar op de Aanbestedingswet 2012 en het Aanbestedingsbesluit.

De redactie vindt het van groot belang dat u relevante informatie snel kunt vinden. Er is daarom gekozen voor een artikelsgewijs commentaar. Daarnaast is ernaar gestreefd om u in zo min mogelijk woorden op de hoogte te brengen van de kern van een artikel, de haken en ogen bij de uitleg van een artikel en de samenhang met andere artikelen. De lengte van een commentaar is daarom afhankelijk van de relevantie en de complexiteit van een artikel.

Om u van dienst te zijn, zijn de Gids Proportionaliteit (in kleur) en de nieuwe Europese Aanbestedingsrichtlijnen (2014/23/EU, 2014/24/EU en 2014/25/EU) als bijlagen opgenomen. Op opmaat.sdu.nl wordt het commentaar actueel gehouden en wordt nieuwe jurisprudentie toegevoegd. Via hyperlinks klikt u direct door naar andere relevante regelingen, artikelen en rechtspraak.

Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht verschijnt niet alleen in boekvorm. Omdat actuele ontwikkelingen voor de aanbestedingsrechtelijke praktijk van groot belang kunnen zijn, verschijnt het ook online op opmaat.sdu.nl. De auteurs dragen er zorg voor dat relevante actuele ontwikkelingen doorlopend worden verwerkt in deze onlineversie. U kunt bovendien via zogenoemde hyperlinks in de commentaren doorklikken naar andere relevante regelingen, artikelen en rechtspraak.

Specificaties

ISBN13:9789012401043
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:1130
Uitgever:Sdu juridisch
Druk:1
Verschijningsdatum:4-7-2018
Hoofdrubriek:Juridisch

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over G.W.A. van de Meent

Prof.mr. G.W.A. van de Meent is bijzonder hoogleraar aanbestedingsrecht aan de Universiteit van Amsterdam en advocaat bij Loyens & Loeff.

Andere boeken door G.W.A. van de Meent

Over J.F. van Nouhuys

J.F. van Nouhuys is als advocaat verbonden aan het kantoor De Brauw Blackstone Westbroek.

Andere boeken door J.F. van Nouhuys

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Sdu Commentaar Aanbestedingsrecht - Editie 2018