Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Bedrijfsopvolging en aanmerkelijk belang - editie 2019

Paperback Nederlands 2019 9789012404235
Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen

Samenvatting

Bedrijfsopvolging is in het midden- en kleinbedrijf een belangrijk fenomeen: iedere ondernemer krijgt er op enig moment mee te maken. In dit boek wordt ingegaan op een onderdeel van de bedrijfsopvolging, te weten de fiscale aspecten. Bovendien is het beperkt tot de ondernemer die onderneemt door middel van een kapitaalvennootschap ofwel de aanmerkelijkbelanghouder.

Aan de orde komen inkomstenbelasting-, schenk- en erfbelastingaspecten. Op diverse plaatsen wordt tevens aandacht geschonken aan civielrechtelijke aspecten.

Specificaties

ISBN13:9789012404235
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:226
Uitgever:Sdu
Druk:1
Verschijningsdatum:27-3-2019
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Peter Kavelaars

Peter Kavelaars (1959) is aanvankelijk werkzaam geweest als inspecteur van 's Rijksbelastingen (1983-1989). Sinds februari 1989 is hij Directeur van het Wetenschappelijke Bureau van Deloitte Belastingadviseurs te Rotterdam. Tevens is hij als hoogleraar verbonden aan de capaciteitsgroep Fiscale Economie van de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 1990 is hem de Staatsprijs voor Fiscaalwetenschappelijke publicaties 1989 toegekend vanwege zijn publicaties in het bijzonder op het terrein van de premieheffing. In 1992 is hij gepromoveerd op het proefschrift 'Toewijzingsregels in het Europees sociaal-verzekeringsrecht'. Prof. dr. P. Kavelaars is hoogleraar Fiscale Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, buitengewoon hoogleraar fiscaal recht en economie aan de University of Curaçao en directeur van het Wetenschappelijk Bureau van Deloitte Belastingadviseurs te Rotterdam. Hij heeft vele publicaties op zijn naam staan op diverse fiscale gebieden.

Andere boeken door Peter Kavelaars

Over E.P. Hageman

E.P. Hageman LL.M. is verbonden aan Deloitte Belastingadviseurs.

Andere boeken door E.P. Hageman

Over R.L.M.C. Janssen

Mr. R.L.M.C. Janssen is verbonden aan Deloitte Belastingadviseurs.

Andere boeken door R.L.M.C. Janssen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bedrijfsopvolging en aanmerkelijk belang - editie 2019