Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Big Data

De nieuwe goudkoorts?

Paperback Nederlands 2013 9789012585675
Niet leverbaar.

Samenvatting

Big Data is dé business intelligence (BI) trend van de laatste tijd en lijkt dit jaar helemaal 'door te breken'. De continue introductie van nieuwe technologie, de dalende kosten voor gegevensopslag en het alsmaar krachtiger worden van computers, maken het mogelijk extreme gegevensvolumes op een betaalbare manier te verwerken. Hoe ga je als bedrijf om met deze schat aan informatie? Welke kansen biedt het? En hoe gebruikt u de data vervolgens voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen?

De auteur neemt u in dit boek mee in het universum van Big Data. U maakt kennis met de laatste technologische mogelijkheden en trends, maar vooral ook met zaken als privacy, return on investment en de kwaliteit van data en data-analyse. Daarnaast helpt dit boek bij het opstellen van een goede datastrategie. Door middel van tips en stappenplannen helpt de auteur u ook direct praktisch op weg. Doelgroep

Dit boek is bestemd voor managers, marketeers, business intelligence specialisten en IT managers. Kortom: voor iedereen die door de aard van zijn werk (mogelijk) te maken hee met grote hoeveelheden data, en wil weten hoe die optimaal uitgenut kunnen worden om bedrijfsdoelstellingen te helpen realiseren.

Specificaties

ISBN13:9789012585675
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:3-11-2016

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Tom Breur

Tom Breur studeerde aan het Massachusetts Institute of Technology en is werkzaam als consultant. Hij is gespecialiseerd in datamining en –analyse, en marktonderzoek en heeft werkervaring bij zowel profit als non-profit organisaties. Daarnaast is hij veelgevraagd spreker op congressen en seminars.

Andere boeken door Tom Breur

Inhoudsopgave

1. Inleiding
2. Big Data, wat kun je er mee?
3. ROI: hoe krijg je de businesscase voor Big Data rond?
4. Datakwaliteit - van probleem naar kans
5. Big Data en privacy
6. Conclusie: hoe nu verder?

Referenties

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Big Data