Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Moeilijke onderwerpen begrijpelijk formuleren

Paperback Nederlands 2012 9789013103229
Verkooppositie 3469
Dit artikel is niet leverbaar.
45,95

Samenvatting

Complexe informatie, ingewikkeld en moeilijk taalgebruik - het is vaak een heel geworstel als u dergelijke teksten moet gebruiken voor een eigen tekst of voor een toelichting aan klanten of collega's. Moeilijke onderwerpen begrijpelijk formuleren maakt het voor u gemakkelijker om ingewikkelde onderwerpen te begrijpen en uit te leggen.

'Moeilijke onderwerpen begrijpelijk formuleren' gaat in op verschillende leestechnieken om snel de rode draad helder te krijgen en de informatie te onthouden en begrijpen. Op hoe u teksten op een begrijpelijke manier kunt herschrijven en samenvatten. En hoe u moeilijke zaken mondeling of via de e-mail duidelijk toelicht.

Specificaties

ISBN13:9789013103229
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:94
Uitgever:Vakmedianet
Druk:1
Verschijningsdatum:29-2-2012
Serie:Taalanker

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Gabor Mooij

Drs. Gabor Mooij (1971) studeerde in 1995 af als civieltechnische bestuurskundige aan de Universiteit Twente. Vervolgens werkte hij tussen 1996 en 2001 als beleidsadviseur. In 2001 en 2002 volgde hij een journalistieke opleiding aan de Hogeschool van Utrecht. Vanaf 2002 heeft hij een eigen tekstbureau ‘Gabor Mooij: journalist & tekstschrijver’. Hij is journalist voor vakbladen en bedrijfsmagazines, auteur van zakelijke boeken, (web)redacteur en tekstschrijver. Zijn specialisaties zijn pensioenen, HRM, de sociale zekerheid en financiële producten (verzekeringen, beleggingen). In 2014 is Gabor gestart met de website WerkGeld.nl (www.werkgeld.nl), een site met actuele, praktische en objectieve informatie over werk en geld. Deze site richt zich op werknemers en kleine ondernemers. Meer informatie over Gabor en zijn werk vind je op www.mooij.info. Je kunt Gabor bereiken via gabor@mooij.info.

Andere boeken door Gabor Mooij

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. Lezen
2. Begrijpen
3. Herschrijven
4. Samenvatten
5. toelichten

Literatuur
Over de auteur

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Moeilijke onderwerpen begrijpelijk formuleren