Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Het hoogste woord in beeld

Van De Bourbon tot Leeuwarden: 44 klassieke bestuursrechtelijke uitspraken toegelicht en geïllustreerd

Gebonden Nederlands 2019 9789013154627
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

U vindt in deze publicatie de 44 belangrijkste bestuursrechtelijke uitspraken van rechters op nationaal en Europees niveau. De titel schetst # letterlijk # een uniek beeld van de leerstukken door deze met illustraties tot leven te brengen. Het hoogste woord in beeld biedt een kijkje in de bestuursrechtelijke keuken.

Het hoogste woord in beeld biedt een kijkje in de bestuursrechtelijke keuken. De meest belangrijke leerstukken op het terrein van het bestuursrecht passeren hierin de revue.

De korte teksten in deze uitgave zijn voorzien van passende illustraties. In de juridische literatuur komt het zelden voor dat tekst en beeld op deze wijze samenkomen. Een handig boekwerk voor ervaren juristen om hun geheugen op te frissen, maar ook studenten kunnen zich hiermee eenvoudig de materie eigen maken.

Klassieke bestuursrechtuitspraken verlevendigd
Voor het eerst verschijnt er in Nederland een titel met klassieke (bestuursrecht-) uitspraken die kort worden behandeld en waarbij de illustratie de uitspraak ondersteunt. In Frankrijk kent men soortgelijke uitgaven wel. Hierdoor is het idee geboren om deze benadering ook in deze uitgave toe te passen.

Specificaties

ISBN13:9789013154627
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:100
Druk:1
Verschijningsdatum:17-12-2019
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Tom Barkhuysen

Prof.mr. T. Barkhuysen is hoogleraar staats- en bestuursrecht aan de Universiteit Leiden en fellow van het Meijers Instituut voor Rechtswetenschappelijk onderzoek. Daarnaast is hij advocaat te Amsterdam.

Andere boeken door Tom Barkhuysen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het hoogste woord in beeld