Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , , , , , e.a.

Kort begrip van het intellectuele eigendomsrecht - Studenteneditie

Paperback Nederlands 2020 9789013157345
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

De student maakt in deze uitgave kennis met het intellectuele eigendomsrecht, inclusief alle ontwikkelingen die zich de laatste jaren op dit terrein hebben voorgedaan. De introductie maakt het gehele IE-recht en aanverwante rechtsgebieden inzichtelijk. De voorbeelden en rechtspraak maken de stof bovendien direct toepasbaar.

De 14e druk van Kort begrip van het intellectuele eigendomsrecht (studenteneditie) vormt voor studenten de meest complete en toegankelijke kennismaking tot het intellectuele eigendomsrecht. De lezer maakt hierin niet enkel kennis met het IE-recht zelf, maar ook met aanverwante rechtsgebieden en thema’s, zoals het reclamerecht, de ongeoorloofde mededinging en de handhaving van IE-rechten.

De uitgave wordt al vele edities geprezen om het complete overzicht van alle bestaande vraagstukken op het terrein van het IE-recht. Niet voor niets wordt de titel zowel in het onderwijs als de rechtspraktijk veelvuldig gebruikt.

De stof wordt steevast geïllustreerd aan de hand van relevante rechtspraak. Studenten leren de materie zo direct toe te passen op relevante praktijksituaties. Het studieboek heeft zijn weg gevonden in diverse vakken op het gebied van het IE-recht, zowel in het HBO- als WO-onderwijs.

Hoewel deze veertiende druk slechts twee jaar na de vorige editie verschijnt, hebben zich gedurende dit relatief korte tijdsbestek diverse invloedrijke ontwikkelingen voorgedaan in rechtspraak en wetgeving. Zo is in deze editie verwerkt:
- Alle relevante verdragen en de wet- en regelgeving op nationaal en EU-niveau, inclusief verdragen in de ontwerpfase
- Jurisprudentie van de hogere en lagere burgerlijke rechter, het Benelux-Gerechtshof en het Europese Hof van Justitie, het Europees Octrooibureau en van instellingen als de Reclame Code Commissie

Kortom: met de veertiende editie van Kort begrip van het intellectuele eigendomsrecht (studenteneditie) is de student verzekerd van een complete en tegelijkertijd prikkelende kennismaking tot dit boeiende en dynamische rechtsgebied.

Specificaties

ISBN13:9789013157345
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:940
Druk:14
Verschijningsdatum:7-9-2020
Hoofdrubriek:Juridisch

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Paul Geerts

Mr. P.G.F.A. Geerts is universitair docent Handelsrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen en zelfstandig juridisch adviseur.

Andere boeken door Paul Geerts

Over Charles Gielen

Prof. Charles Gielen is werkzaam als partner bij NautaDutilh. Daarnaast is hij hoogleraar intellectueel eigendomsrecht aan de Universiteit van Groningen.

Andere boeken door Charles Gielen

Over P.A.C.E. van der Kooij

Mr. P.A.C.E. van der Kooij is universitair hoofddocent intellectuele eigendom aan de Universiteit Leiden.

Andere boeken door P.A.C.E. van der Kooij

Over Richard van Oerle

Richard van Oerle is advocaat bij NautaDutilh te Amsterdam.

Andere boeken door Richard van Oerle

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Kort begrip van het intellectuele eigendomsrecht - Studenteneditie