Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Arbeidswetgeving 2022/2023

Paperback Nederlands 2022 9789013167252
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Wil jij je in je juridische carrière specialiseren in het arbeidsrecht? Dan mag deze bundel niet in je verzameling ontbreken: alle arbeidswetgeving die je in de dagelijkse praktijk nodig hebt in één handzame pocket.

Wanneer je werkzaam bent in het arbeidsrecht, dan kom je veelvuldig in aanraking met de nationale wettelijke regelingen op het gebied van de arbeidswetgeving. Arbeidswetgeving helpt je alle relevante wetgeving op dit gebied gemakkelijk tot overzien in één handzame bundel. Naast de wettelijke regelingen vind je hierin ook regels die zijn neergelegd in een code, beleidsregel of aanbeveling.

De regelingen in deze uitgave zijn thematisch gerangschikt, waarbij de in de Schets van het Nederlandse arbeidsrecht gehanteerde volgorde in grote lijnen is aangehouden. Een alfabetische inhoudsopgave en een trefwoordenregister helpen je snel te vinden wat je zoekt.

Waar generieke wettenbundels vaak onderscheid maken tussen publiekrecht en privaatrecht, bevat Arbeidswetgeving een compleet overzicht van alle relevante arbeidswetgeving. Je hoeft dus niet langer te wisselen tussen meerdere publicaties.

De wetgeving is bijgewerkt tot 1 september 2022. Nieuw opgenomen in deze 2022-2023 editie is het Wetsvoorstel Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden.

Deze titel is een populair studieboek in juridische opleidingen binnen het wetenschappelijk en hoger beroepsonderwijs. Maar ook in de dagelijkse praktijk wordt het overzicht veelvuldig geraadpleegd. Wil jij je in je juridische carrière specialiseren in het arbeidsrecht? Dan mag deze bundel niet in je verzameling ontbreken.

Wanneer je Arbeidswetgeving aanschaft, krijg je gratis de online variant erbij. Je krijgt toegang tot de online tot aan de publicatie van de volgende editie.

Specificaties

ISBN13:9789013167252
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:804
Druk:40
Verschijningsdatum:7-9-2022
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Lezersrecensies

3.3 van de 5
3 stemmen
0
2
0
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

1 Inleiding
2 Arbeidsovereenkomstenrecht
3 Arbeidsomstandighedenrecht
4 Collectief arbeidsrecht
5 Medezeggenschapsrecht
6 Arbeidsmarktorganisatie en arbeidsmarktbeleid
7 Werknemersverzekeringen en aanverwante regelingen
8 Grondrechten
9 (Overig) internationaal arbeidsrecht

Register

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Arbeidswetgeving 2022/2023