Samenvatting
Vertrekkend vanuit de dertig producten die Geunes het meest koestert - meesterlijk in beeld gebracht door illustrator Carll Cneut en fotograaf Kris Vlegels - ontvouwt zich een uniek boek: geen klassiek kookboek, maar een zintuiglijk verhaal over ambitie, smaak, tensie en overgave. Over het gevoel op de tong van een perfect vers gesneden coquille. Over familie als fundament. Over vrouwelijkheid in een mannenwereld.
Over hoe kunst - of het nu een gerecht, tekening, boek of foto is - zijn persoonlijkheid weerspiegelt. Een boek dat leest zoals een gerecht van Zilte smaakt: zuiver, gelaagd, en met een onverwachte emotionele diepgang.
Geunes schrijft zoals hij kookt: trefzeker, eerlijk, intens, gebalanceerd, maar steeds verrassend. Hij vertelt over zijn ongewone parcours - zonder opleiding, zonder netwerk - en hoe hij de absolute top bereikte als één van de 137 wereldwijd bekroonde driesterrenchefs. Maar ook over de prijs van perfectie, de rol van zijn gezin, de zoektocht naar balans, de kracht van zijn team, en het belang van durven loslaten.
Inclusief 30 signatuurgerechten en 10 recepten voor homecooking, wijntips en cocktailrecepturen.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan