Wilde vijg & venkel
Een jaar in de Italiaanse keuken
Gebonden NL 2024 1e druk 9789023017325Samenvatting
Duik de keuken in en kook mee met de seizoenen van de Italiaanse keuken met 'Wilde vijg & venkel'! In dit prachtige kookboek van Letitia Clark - auteur van 'La vita è dolce' - kook je het hele jaar rond heerlijke Italiaanse gerechten met de beste producten van ieder seizoen. Gebruik de eerste groene asperges van de lente in een smakelijke pasta met chili en Parmezaan of geef de klassieke Italiaanse tiramisu een twist met zomerse aardbeien. Pompoengnocchi met salieboter en ricotta is het perfécte herfstgerecht en in de winter warm je op met pasta puttanesca. Van vlees en vis tot vegetarisch en van antipasti tot pasta - er is voor ieder wat wils. Dit prachtige Italiaanse kookboek staat vol met mooie foto's van het dromerige leven op Sardinië, receptfoto's waarbij je gegarandeerd gaat watertanden én mooie verhalen over la dolce vita in Italië. 'Wilde vijg & venkel' is een uniek kookboek waarbij je met de seizoenen meekookt en je je met iedere hap in de Italiaanse keuken waant.
Specificaties
Lezersrecensies
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan