Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Groei

Persoonlijke ontwikkeling in werksituaties

Paperback Nederlands 2009 9789024418244
10
Voormalig top 10Totaal 17 dagen
Voormalig top 100Totaal 60 dagen
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Groeien doen we allemaal, en dat is maar goed ook. Of u nu groeit in uw werk, met uw studie of in uw relatie; groei moet u bijhouden, regelmatig voeden en u moet van tevoren goed bedenken welke kant u op wilt gaan.

Met dit boek laten de auteurs u inzien van waaruit u het beste groeit: uw passie. Zonder passie is het onbegonnen werk en gaat het vreselijk moeizaam. Hebt u echter uw drive te pakken, dan kunt u sprongen maken in uw ontwikkeling. Hoe u die sprongen kunt maken, leest u in Groei.

In dit boek worden drie facetten behandeld: passie, wilskracht en energie. Deze geven u inzicht in uw eigen ontwikkeling, zetten u aan het denken en helpen u in actie te komen. De praktische invulschema's vormen daarbij een handige leidraad om de nieuw verworven inzichten te integreren in de praktijk van alle dag. Behalve een prettig leesboek is het boek Groei vooral een echt DOE-boek. Dus... aan de slag!

Specificaties

ISBN13:9789024418244
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:80
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:26-8-2009

Lezersrecensies

4.5 van de 5
2 stemmen
1
1
0
0
0

Over Sietske Biesmeijer

Sietske Biesmeijer en Peter ten Buuren werken als coach en trainer in bedrijfsleven en overheid. Ze trainen groepen op samenwerking en coachen medewerkers op hun persoonlijke effectiviteit. In hun werk stellen zij de mens centraal.

Andere boeken door Sietske Biesmeijer

Over Peter ten Buuren

Peter ten Buuren en Sietske Biesmeijer werken als coach en trainer in bedrijfsleven en overheid. Ze trainen groepen op samenwerking en coachen medewerkers op hun persoonlijke effectiviteit. In hun werk stellen zij de mens centraal.

Andere boeken door Peter ten Buuren

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Passie en hartstocht
2. Wilskracht en werklust
3. Energie, ruimte en brandstof
4. Groei en opbouw

Nawoord
Literatuur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Groei