Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Positieve teams

Hoe energiecoaching teams laat vlammen

Paperback Nederlands 2021 9789024429844
Niet leverbaar.

Samenvatting

Positieve teams maken het verschil in een wereld waarin alles voortdurend in beweging is.

Hoe creëer je teams die positieve impact weten te maken en die beter presteren? Positieve teams laat zien je hoe je teams met behulp van een coachende aanpak tot grote hoogten kunt laten stijgen.

Het draait om energiecoaching: een manier van coaching die – het woord zegt het al – begint met het opsporen van positieve energiestromen in en tussen mensen. Maar die ook verder kijkt dan vandaag en de gewenste toekomst van mensen en teams als uitgangspunt neemt. Energiecoaching is hands-on: het gaat niet om eindeloze gesprekken en reflecties, maar om bewust gekozen acties, die systematisch worden opgebouwd.

Met Positieve teams kun je energiecoaching in praktijk brengen. Het boek neemt je mee op een inspirerende en wetenschappelijk onderbouwde tocht langs de kronkelige wegen, diepe dalen en hoge pieken van positief presterende teams. En passant kom je ook tal van bekende coaches tegen die haarfijn uiteenzetten hoe zij erin slagen om teams te laten presteren. Tegelijkertijd staat het boek boordevol direct toepasbare werkvormen en instrumenten om zelf als energiecoach aan de slag te gaan. De toekomst is rijp voor positieve teams die vlammen!

Specificaties

ISBN13:9789024429844
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:128
Uitgever:Boom
Druk:1
Hoofdrubriek:Leiderschap

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Patrick Davidson

Patrick Davidson helpt mensen & teams om op eigen kracht te veranderen. Hij schreef de bestsellers ‘Werkvuur: hoe energieke mensen & teams positieve impact maken’, 'Waar haal je de energie vandaan?’ en het in 8 talen verschenen 'Musk Mania'. Samen met Hans van der Loo is hij eveneens eigenaar van betterday en EnergyFinder. Veelgevraagd spreker, bestseller-auteur en inspirerende dagvoorzitter. Gefascineerd door mensen en teams die zichzelf overtreffen. Weet precies hoe jij met je team beter kunt presteren en bezorgt je in minder dan een dag een vliegende (door-)start.

Andere boeken door Patrick Davidson

Over Hans van der Loo

Hans van der Loo is expert op het gebied van energiek veranderen. Als adviseur, publicist en spreker richt hij zich op het bevorderen van de kracht waarmee mensen, teams en organisaties in beweging te komen teneinde om uitzonderlijke prestaties te realiseren. Dat doet Hans vanuit betterday. Dit bureau, waar Hans mede-oprichter en mede-eigenaar van is, specialiseert zich in heldere cultuuranalyses, de realisatie van krachtige gedragsveranderingen en gewenste prestatieverbeteringen. Hans van der Loo is schrijver van bestsellers als ‘Waar haal je de energie vandaan?’, 'Kus de visie wakker’, 'Musk Mania (de vijf waanzinnige succesprincipes van Elon Musk)’, 'We hebben er zin in', 'Energy Boost' en 'Vaart maken'.

Andere boeken door Hans van der Loo

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Positieve teams