Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Positieve teams

Hoe energiecoaching teams laat vlammen

Paperback Nederlands 2021 9789024429844
Niet leverbaar.

Samenvatting

Positieve teams maken het verschil in een wereld waarin alles voortdurend in beweging is.

Hoe creëer je teams die positieve impact weten te maken en die beter presteren? Positieve teams laat zien je hoe je teams met behulp van een coachende aanpak tot grote hoogten kunt laten stijgen.

Het draait om energiecoaching: een manier van coaching die – het woord zegt het al – begint met het opsporen van positieve energiestromen in en tussen mensen. Maar die ook verder kijkt dan vandaag en de gewenste toekomst van mensen en teams als uitgangspunt neemt. Energiecoaching is hands-on: het gaat niet om eindeloze gesprekken en reflecties, maar om bewust gekozen acties, die systematisch worden opgebouwd.

Met Positieve teams kun je energiecoaching in praktijk brengen. Het boek neemt je mee op een inspirerende en wetenschappelijk onderbouwde tocht langs de kronkelige wegen, diepe dalen en hoge pieken van positief presterende teams. En passant kom je ook tal van bekende coaches tegen die haarfijn uiteenzetten hoe zij erin slagen om teams te laten presteren. Tegelijkertijd staat het boek boordevol direct toepasbare werkvormen en instrumenten om zelf als energiecoach aan de slag te gaan. De toekomst is rijp voor positieve teams die vlammen!

Specificaties

ISBN13:9789024429844
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:128
Uitgever:Boom
Druk:1
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Patrick Davidson

Patrick Davidson helpt teams en organisaties om de toekomst naar voren te halen. Hij schrijft, begeleidt en adviseert over teaming, innovatie en visie. Dat doet hij vanuit betterday, een vernieuwend adviesbureau. Gefascineerd door mensen en teams die zichzelf overtreffen, schreef Davidson samen met Hans van der Loo vier boeken. De meest recente titel van het duo is 'Teaming: de nieuwe realiteit van samenwerken' (met een voorwoord van Amy Edmondson). Hun boek over Elon Musk – Musk Mania - verscheen in 8 talen in meer dan 30 landen.

Andere boeken door Patrick Davidson

Over Hans van der Loo

Hans van der Loo richt zich op zelfmotivatie en psychologische veiligheid in teams. Hij is onderzoeker, facilitator en auteur van meerdere bestsellers, zoals de in 2020 verschenen titels 'Psychologische veiligheid: Zo vorm je vrijmoedige teams' en 'Veldgids Psychologische veiligheid: Werkvormen, voorbeelden en tools om samen onbevreesd te presteren'.  Zijn nieuwste boek 'Teaming: de nieuwe realiteit van samenwerken' schreef hij samen met Patrick Davidson. Hun eerdere boek over Elon Musk – Musk Mania - verscheen in 8 talen in meer dan 30 landen.

Andere boeken door Hans van der Loo

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Positieve teams