52 weekmenu's en boodschappenlijstjes
Paperback NL 2005 1e druk 9789027416834Samenvatting
Elke week: 1 boodschappenlijstje, 2 personen, 5 lekkere maaltijden
Niet meer nadenken over wat je vanavond weer moet eten... Niet meer elke dag naar de winkel voor boodschappen... Geen ingrediënten over die je toch niet meer gebruikt...
Wilma van Hoeven biedt de lezer in 52 weekmenu's één handige boodschappenlijst per week, met vijf snel klaar maaltijdrecepten voor twee personen, waarmee je de hele week lekker eten op tafel zet. Wilma maakt gebruik van seizoensgebonden ingrediënten, waardoor je steeds gevarieerd eet en verse producten gebruikt. In de recepten worden alle ingrediënten gebruikt, zodat je optimaal gebruik maakt van je boodschappen.
Wilma van Hoeven was van 1978 tot 2000 culinair redacteur van Libelle, waar zij twaalf jaar lang verantwoordelijk was voor de rubriek Wilma Culinair, waarmee zij nog steeds wordt geïdentificeerd. Tegenwoordig is zij zelfstandig culinair redacteur en adviseur. Zij is ondermeer werkzaam voor Fair Trade Organisatie, het culinair tijdschrift TIP en tuinbouwveiling The Greenery, en heeft elke maand een column in het supermarkttijdschrift Boodschappen.
www.wilmaculinair.nl
Specificaties
Lezersrecensies
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan