Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Water naar de zee dragen

en 19 andere activerende werkvormen voor onderwijs, trainingen en workshops

Paperback Nederlands 2009 9789031360505
Verkooppositie 3222Hoogste positie: 293
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

De uitgave 'Water naar de zee dragen…' bestaat uit 60 unieke fotokaarten en een bijbehorend boek waarin 20 activerende werkvormen voor onderwijs, trainingen en workshops staan beschreven.

De doelen die met deze fotokaarten behaald kunnen worden zijn heel divers. De fotokaarten kunnen ingezet worden voor kennismaking, ervaringen uitwisselen, meningen peilen en evalueren. De in de praktijk geteste fotokaarten zijn bovendien heel geschikt om specifieke onderwerpen zoals spreekwoorden, creatief denken, persoonlijke effectiviteit, milieu of didactiek te behandelen.

'Water naar de zee dragen…' is een prachtig hulpmiddel dat iedereen die zich bezighoudt met opleiden, trainen of onderwijs geven, zou moeten hebben om de motivatie van de deelnemers te vergroten en het leerrendement te verhogen.

Specificaties

ISBN13:9789031360505
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:96
Druk:1
Verschijningsdatum:18-2-2014

Expertrecensies (2)

Water naar de zee dragen
Ilja Jacobs | 2 juni 2009
Bij een training wilt u als trainer beelden gebruiken om bijvoorbeeld de introductie anders vorm te geven. Van te voren verzamelt u allerlei losse kaarten of ander beeldmateriaal. Dit hoeft niet meer! 'Water naar de zee dragen...' van Lia Bijkerk en Iris Loonen is een klein en compact doosje met daarin zestig bijzondere fotokaarten. Daarnaast bevat het een boekje met een toelichting op het werken met beelden en twintig verschillende 'beeldende' werkvormen. En die gaan verder dan het gebruiken van beelden bij de introductie. Als trainer wilt u deze complete set gewoon hebben om zo tijdens uw training (of opleiding) eenvoudig beelden te kunnen gebruiken.
Lees verder
Water naar de zee dragen
Perry Oostrum | 29 april 2009
Het werken met fotokaarten kunt u op verschillende manieren inzetten bij kennismaking, ervaringen uitwisselen, meningen peilen en evalueren. 'Water naar de zee dragen...' van Lia Bijkerk en Iris Loonen bestaat uit een set van zestig fotokaarten en een bijbehorend boekje, waarin zij twintig activerende werkvormen voor onderwijs, trainingen en workshops presenteren. Deze werkvormen zijn inmiddels zo bekend, dat het hoog tijd wordt dat ze ook een weg vinden buiten de trainingsruimte. Ook anderen dan professionele opleiders en trainers mogen zich door 'Water naar de zee dragen...' gestimuleerd zien deze toe te passen in de eigen praktijk. Leren is immers niet meer alleen weggelegd voor in het klaslokaal (lees: de trainingsruimte), maar vindt steeds meer plaats tijdens het werk van alledag.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Lia Bijkerk

Lia Bijkerk heeft Pedagogiek en Onderwijskunde gestudeerd en werkt als zelfstandig ondernemer onder de naam Edufit (www.edufit.nl). Ze ontwikkelt onderwijs, doet onderzoek,adviseert, coacht en verzorgt trainingen en workshops rondom het thema activerend opleiden.Lia heeft bijna 30 jaar ervaring in het maken en toepassen van activerende werkvormen. Lia heeft eerder producten uitgebracht die goed aansluiten bij 'Werken met actiekaarten'

Andere boeken door Lia Bijkerk

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Water naar de zee dragen