Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Water naar de zee dragen

en 19 andere activerende werkvormen voor onderwijs, trainingen en workshops

Paperback Nederlands 2009 9789031360505
Verkooppositie 2679Hoogste positie: 293
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

De uitgave 'Water naar de zee dragen…' bestaat uit 60 unieke fotokaarten en een bijbehorend boek waarin 20 activerende werkvormen voor onderwijs, trainingen en workshops staan beschreven.

De doelen die met deze fotokaarten behaald kunnen worden zijn heel divers. De fotokaarten kunnen ingezet worden voor kennismaking, ervaringen uitwisselen, meningen peilen en evalueren. De in de praktijk geteste fotokaarten zijn bovendien heel geschikt om specifieke onderwerpen zoals spreekwoorden, creatief denken, persoonlijke effectiviteit, milieu of didactiek te behandelen.

'Water naar de zee dragen…' is een prachtig hulpmiddel dat iedereen die zich bezighoudt met opleiden, trainen of onderwijs geven, zou moeten hebben om de motivatie van de deelnemers te vergroten en het leerrendement te verhogen.

Specificaties

ISBN13:9789031360505
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:96
Druk:1
Verschijningsdatum:18-2-2014

Expertrecensies (2)

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Lia Bijkerk

Lia Bijkerk heeft Pedagogiek en Onderwijskunde gestudeerd en werkt als zelfstandig ondernemer onder de naam Edufit (www.edufit.nl). Ze ontwikkelt onderwijs, doet onderzoek,adviseert, coacht en verzorgt trainingen en workshops rondom het thema activerend opleiden.Lia heeft bijna 30 jaar ervaring in het maken en toepassen van activerende werkvormen. Lia heeft eerder producten uitgebracht die goed aansluiten bij 'Werken met actiekaarten'

Andere boeken door Lia Bijkerk

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Water naar de zee dragen