Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De voedselzandloper

Over afvallen en langer jong blijven

Paperback Nederlands 2014 9789035140196
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

In 'De voedselzandloper' bewijst arts Kris Verburgh dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. 'De voedselzandloper' is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten over voeding en het verouderingsproces. Nog nooit werd zo duidelijk uitgelegd dat wat we eten bepaalt hoe snel we verouderen.

'De voedselzandloper' is niet alleen een boek dat vele diëten en voedingsmythes doorprikt, het is een nieuw model dat een alternatief biedt voor de verouderde schijf van vijf en de voedseldriehoek. Het laat zien wat gezonde voeding is, maar vooral ook hoe we ongezonde voeding kunnen vervangen door gezonde alternatieven. Het boek legt tevens uit hoe we het verouderingsproces kunnen afremmen. Dat dit gezonde eetpatroon bovendien leidt tot gewichtsverlies is een aangename bijwerking!

'In zijn vlot leesbare stijl legt deze arts op kritische wijze een link bloot tussen ons genetisch vastgelegd verouderingsproces en onze voedingwijze. Een aanrader voor iedereen die bewust gezonder wil eten.' - Dr. Herman Becq , internist-endocrinoloog

'Overheden en gezondheidsinstanties die zich zorgen maken over trends als wereldwijde vergrijzing en een compleet onbetaalbare gezondheid zouden er goed aan doen 'De Voedselzandloper' te lezen: de simpele maar grondig onderbouwde oplossing ligt in gezonder eten en leven!' - Reinier Evers, Trendwatcher van het Jaar, oprichter van Trendwatching.comOver Schitterend!:

'In zijn jeugdig enthousiasme zet Kris Verburgh Stephen Hawking opzij; niet in vakkennis of ervaring, maar in helderheid en eenvoud.' - De Standaard

Specificaties

ISBN13:9789035140196
Trefwoorden:kookboek, koken
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:368
Uitgever:Prometheus
Druk:44
Verschijningsdatum:5-1-2015
Hoofdrubriek:Koken en eten
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Kris Verburgh

Kris Verburgh (1986) is arts en onderzoeker. Op 17-jarige leeftijd publiceerde hij zijn eerste wetenschapsboek, drie jaar later zijn tweede. Zijn boeken werden verschillende malen herdrukt en genomineerd. Van jongs af aan is hij gefascineerd door het verouderingsproces en het belang van voeding bij het voorkomen van ziektes.

Andere boeken door Kris Verburgh

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De voedselzandloper