Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Aanbestedingsrecht voor overheden

Naar een maatschappelijk verantwoord aanbestedingsrecht

Gebonden Nederlands 2017 9789035248038
Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen

Samenvatting

Aanbestedingsrecht voor overheden is bedoeld voor de vele juristen, adviseurs van aanbesteders en ondernemers die in de praktijk met aanbestedingen werken. In deze geheel herziene vijfde druk wordt op praktische en overzichtelijke wijze het Nederlandse en Europese aanbestedingsrecht behandeld.

In deze vijfde druk wordt veel aandacht besteed aan de Aanbestedingswet, zoals gewijzigd op 1 juli 2016, en de rechtspraak vanaf 2000 tot en met begin 2017 en aan de in de rechtspraak behandelde praktijkvoorbeelden. Verder komen alle voor de praktijk relevante onderwerpen aan de orde, zoals de wijze van voorbereiding en uitvoering van een aanbestedingsprocedure, de werkingssfeer van het aanbestedingsrecht en de mogelijkheden om besluiten van aanbesteders voor de rechter aan te vechten.

Bij de behandeling van aanbestedingsprocedures wordt gewerkt met handige stappenplannen. Meer nog dan in vorige drukken wordt ten behoeve van bestuurders en beleidsmedewerkers aandacht besteed aan het aanbestedingsbeleid. Verder zijn er onderdelen van het boek gewijd aan het aanbestedingsrecht voor speciale-sectorbedrijven en aan het mededingingsrecht.

Specificaties

ISBN13:9789035248038
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:864
Uitgever:Sdu
Druk:5
Verschijningsdatum:5-5-2017
Hoofdrubriek:Juridisch

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over M.J.J.M. Essers

Mr. M.J.J.M. Essers is advocaat bij Loyens & Loeff N.V. Daar leidt hij de praktijkgroep die adviseert en procedeert op het gebied van aanbesteding, mededinging en marktordening. Essers richt zich op ondersteuning van zorginstellingen bij aanbestedingsgeschillen, begeleiding van bouwaanbestedingen voor ziekenhuizen en AWBZ-instellingen en advisering over mededingingsrecht.

Andere boeken door M.J.J.M. Essers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Aanbestedingsrecht voor overheden