Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Medisch-technisch handelen voor doktersassistenten

Paperback Nederlands 2019 9789036822886
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Doktersassistenten verrichten veel handelingen op het gebied van de individuele gezondheidszorg. In dit basiswerk worden de meest voorkomende medisch technische handelingen voor doktersassistenten uitgewerkt. Daarbij is zoveel mogelijk uitgegaan van de beschikbare beroepsstandaarden. De handelingen worden waar nodig visueel ondersteund met foto's en gevolgd door handige praktijktips. Aan bod komen onder andere hoofdstukken over veilig werken, instrumentenkennis, medicatie toedienen, onderzoeken en behandelingen.

De bij dit boek horende website laat van veel handelingen video's zien en geeft toegang tot protocollen waarin de medischtechnische handelingen stap voor stap zijn beschreven. Deze protocollen kunnen zowel gebruikt worden voor toetsing van de kennis, als om de handelingen op een systematische manier aan te leren. Medisch-technisch handelen is de opvolger van Verpleegtechnisch handelen (derde druk).

Dit boek is te gebruiken in diverse werkvelden (huisartsenpraktijk, jeugdgezondheidszorg, arbodienst en polikliniek). Door de systematische aanpak is het bij uitstek geschikt voor iedereen die een opleiding tot doktersassistent volgt. Daarnaast is het uitstekend bruikbaar als naslagwerk.

Specificaties

ISBN13:9789036822886
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:244
Druk:5
Verschijningsdatum:17-4-2019
Hoofdrubriek:Paramedisch
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over J. van Amerongen

Jan van Amerongen is als arts-docent verbonden aan het Alfa-college te Hoogeveen. Daarnaast is hij actief bij de nascholing van doktersassistenten in Noord-Nederland.

Andere boeken door J. van Amerongen

Over F. Hersevoort-Zomer

Frieda Hersevoort-Zomer heeft ruim 20 jaar ervaring als doktersassistent en is als docent verbonden aan het Alfa-college te Hoogeveen. Daarnaast is ze betrokken bij de (na)scholing van doktersassistenten.

Andere boeken door F. Hersevoort-Zomer

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Medisch-technisch handelen voor doktersassistenten