Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Vorm en beweging

leerboek van het bewegingsapparaat van de mens

Paperback Nederlands 2020 9789036824385
Op voorraad | Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Vorm en beweging is hét leerboek over het bewegingsapparaat voor medische en paramedische studenten. Dit fraaie boek valt op door zijn helder geschreven tekst en de grote hoeveelheid anatomische tekeningen. Niet voor niets wordt Vorm en beweging al bijna vijftig jaar door vele opleidingen gebruikt als hét studieboek op het gebied van de functionele anatomie van het menselijk bewegingsapparaat.

Voor dit boek is een website ontwikkeld die exclusief toegang geeft tot de complete tekst, ondersteunende video’s, fotomateriaal en diagnostische toetsen.

In deze veertiende druk zijn 7 illustraties toegevoegd of gewijzigd. Daarnaast zijn teksten inhoudelijk aangepast. Aan het hoofdstuk “Stand en beweging” is bij de paragrafen “Analyse van het gaan” en “Analyse van het hardlopen” het onderwerp “de plantaire druk” toegevoegd.

Drs .A. Zuidgeest heeft bewegingswetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam en werkte als docent Anatomie en Kinesiologie aan de Hogeschool van Amsterdam en de Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan.

Specificaties

ISBN13:9789036824385
Trefwoorden:bewegingsleer
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:482
Druk:14
Verschijningsdatum:22-5-2020
Hoofdrubriek:Paramedisch
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vorm en beweging