Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Handboek EVV, GVP, GVGP en GVS

Vervolgopleidingen voor verzorgenden

Paperback NL 2021 9789036827003
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Dit handboek is een compleet en onmisbaar naslagwerk voor verzorgenden die (gaan) werken als eerstverantwoordelijk verzorgende (EVV), contactverzorgende, zorgcoördinator, gespecialiseerd verzorgende psychogeriatrie (GVP) of gespecialiseerd verzorgende gerontopsychiatrie (GVGP) en gespecialiseerd verzorgende somatiek (GVS). Het boek is gericht op alle sectoren in de VVT. 

Handboek EVV, GVP, GVGP en GVS is een herziene versie van Handboek EVV en GVP. In deze versie is de inhoud aangepast aan de geactualiseerde opleidingseisen van het College Zorg Opleidingen (CZO). Bovendien zijn de GVGP en GVS opleidingen nu meegenomen. 

Handboek EVV, GVP, GVGP en GVS  biedt een stevige theoretische basis. Het bespreekt eerst het vakinhoudelijk handelen: methodisch werken en ziektebeelden. Vervolgens vertaalt het de zeven CanMEDSrollen naar de praktijk van de gespecialiseerd verzorgende. Het gaat in op communicatie, samenwerken, reflecteren en maatschappelijk handelen.

De EVV wordt steeds gebruikt als basis voor de andere specialisaties. Zo sluit het boek aan bij de rangschikking van het CZO. Tegelijkertijd beslaat het de eindtermen van de drie specialisaties, waardoor deelnemers van vier opleidingen dit handboek kunnen gebruiken. Zoals werkbijen bouwen aan nieuwe honingraten, zo kunnen verzorgenden bouwen aan nieuwe specialisaties. 

Specificaties

ISBN13:9789036827003
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:373
Uitgever:Bohn Stafleu van Loghum
Verschijningsdatum:17-11-2021
Hoofdrubriek:Paramedisch

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek EVV, GVP, GVGP en GVS