Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Liften naar Suriname

Paperback NL 2020 9789038928036
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Liften naar Suriname, dat tot de moderne klassiekers van de eenentwintigste-eeuwse reisliteratuur gerekend kan worden, verhaalt over een jongeman die zijn droom probeert te verwezenlijken door zonder eigen vervoer naar de andere kant van de wereld te reizen. In een tijd dat het massatoerisme zich tot in de verste uithoeken op aarde heeft verspreid, vormt Liften naar Suriname een aandoenlijke zoektocht naar een historisch-authentieke reiservaring, het verlangen om het werkelijke avontuur te beleven.

Liften naar Suriname is een reis naar het verre, een avontuur op eigen kracht vol bijzondere gebeurtenissen en vreemde ontmoetingen.
Hoe slaagt Daan erin om de oceaan over te steken en tienduizend kilometer te worden meegenomen?
Liften naar Suriname is een moderne ontdekkingsreis. Het is het klassiek geworden verhaal van een jongen die zijn droom probeert waar te maken, door zonder eigen vervoersmiddel naar de andere kant van de wereld te reizen.

Hoe slaagt Daan erin om tienduizend kilometer over land en zee te worden meegenomen? Liften naar Suriname is een avontuur op eigen kracht, vol vreemde ontmoetingen en hilarische gebeurtenissen.

FHM
“Deze kerel maakt echt dingen mee, maar dan ook echt! Plus, hij kan schrijven!” *****

Daan Goppel is schrijver en avonturier. Na zijn liftreis naar Suriname woonde hij een jaar in Jakarta waarover hij het boek Knalpot schreef.

Over Knalpot:
“Daan Goppel kijkt zonder te oordelen en toont ons een Jakarta zoals het werkelijk is. Een heerlijk boek van een humaan reiziger. En leerzaam bovendien!”
Adriaan van Dis

Specificaties

ISBN13:9789038928036
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Elmar B.V., Uitgeverij
Verschijningsdatum:10-11-2020
Hoofdrubriek:Reizen

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Liften naar Suriname