Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De elf samenzweerders

Een managementboek voor iedereen die met anderen samenwerkt

Paperback Nederlands 2006 9789041760876
Voormalig top 100Totaal 80 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

Marianne Frederiksson schreef verschillende succesvolle romans. Ze heeft echter nog een andere kant. Vele jaren was ze hoofdredacteur. Als leidinggevende ontdekte ze tot welke uitzonderlijke prestaties een groep mensen in staat is. Maar, vroeg ze zich af, als mensen in een groep boven zichzelf uit kunnen stijgen, is dan ook het omgekeerde mogelijk? Kan een groep in een destructief proces belanden? En hoe is het tij te keren?

Voor een antwoord ging ze te rade bij haar dochter, de psychologe en consultant Ann Frederiksson. Om de lezer het groepsproces te laten zien, schreven ze samen een gedramatiseerde documentaire over Afdeling Vijf, die langzaam in een crisis raakt.

Specificaties

ISBN13:9789041760876
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:159
Uitgever:De Geus
Druk:3
Hoofdrubriek:Algemeen management

Expertrecensies (1)

De elf samenzweerders
Remko van der Honing | 13 januari 2006
In de literatuur is het vrij gebruikelijk dat meerdere mensen samen aan een boek schrijven, in sommige gevallen zelfs een echtpaar. Het lijkt bij managementboeken ook vaker te gebeuren, het laatste boek van Jack Welch is mede door zijn vrouw geschreven. Het managementboek 'De elf samenzweerders' is geschreven door de combinatie moeder en dochter en is ontstaan uit nieuwsgierigheid over groepsprocessen. Moeder Fredriksson (ook auteurs van succesvolle romans) werkte jarenlang als hoofdredacteur. Als manager ontdekte ze tot welke uitzonderlijke prestaties een groep mensen in staat is. Maar tegelijkertijd vroeg ze zich af of ook het omgekeerde mogelijk zou zijn. Kan een groep in een destructief proces belanden? Om een antwoord op die vraag te krijgen ging ze te rade bij haar dochter, de psychologe en consultant Ann Fredriksson. Samen schreven ze dit boek over Afdeling Vijf, die langzaam in een crisis terechtkomt.
Lees verder

Lezersrecensies

4.0 van de 5
4 stemmen
2
1
0
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. Arnold
2. Eruit gewerkt
3. Siv
4. Afdelingshoofd Christian
5. Afdelingshoofd Iris.
6. Kristina
7. Christian
8. Lange dagen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De elf samenzweerders