Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Managing Drives (Nederlandstalig!)

Gebonden Nederlands 2002 9789043007412
10
Voormalig top 10Totaal 1 dag
EvergreenTotaal 618 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

Denkt u dat mensen worden gedreven door hun managers? De auteurs van 'Managing drives' denken van niet. Ieder mens heeft zijn eigen drijfveren en het is de kunst van managers om daarop aan te sluiten. Vooral in situaties waarin managers steeds weer tegen dezelfde problemen oplopen, blijken drijfveren een grote rol te spelen. Dit boek geeft managers inzicht in de impact die drijfveren hebben op mensen en organisaties. Drijfveren zijn niet alleen van belang voor individuele prestaties en ontwikkeling, maar hebben ook invloed op communicatie en teamprestaties. Dit boek bevat praktische aanwijzingen voor managers die effectiever met de energie in hun organisatie om willen gaan. Managers krijgen daarnaast antwoord op de vraag waarom sommige boodschappen beslist niet overkomen.

Specificaties

ISBN13:9789043007412
Trefwoorden:motiveren
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:96
Hoofdrubriek:Leiderschap

Expertrecensies (1)

Managing Drives (Nederlandstalig!)
Renze J. Klamer | 16 juli 2006
Een recensie schrijven over een boek van slechts 96 pagina's, met harde kaft waardoor het belangrijk lijkt, waarvan de titel in het Engels is en gelijk is aan de website van het bedrijf waar beide schrijvers aan verbonden zijn, is niet eenvoudig. Op deze website wordt bijzonder duidelijk dat het 'product' Management Drives van de hand van Hans Versnel en Hans Koppenol te koop is, en wel voor consultants, trainers en andere belangstellenden. Is dit boek dan uitgegeven voor marketingdoeleinden? Of is het echt uitgegeven om kennis te vermeerderen bij de lezer?
Lees verder

Lezersrecensies

3.7 van de 5
14 stemmen
4
6
1
2
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

interview
Hans Versnel: ‘Drijfveren worden belangrijker dan competenties’
Rob Hartgers 22 oktober 2008 Daadkracht heeft een kleur. Net als bescheidenheid, loyaliteit een competitiedrang. Organisatiekundige Hans Versnel geeft kleuren aan drijfveren. Daarmee helpt hij managers en organisaties bij maken van keuzes. In Het grote drijfverenboek legt hij uit hoe drijfveren werken, welke invloed ze hebben op ons functioneren en hoe ze zo effectief mogelijk kunnen worden ingezet.

Over Hans Versnel

Hans Versnel (1960) is specialist op het gebied van drijfveren binnen teams en organisaties. Als oprichter van Management Drives en het huidige RealDrives heeft hij drijfveermetingen bij tienduizenden mensen in de meest uiteenlopende organisaties in binnen- en buitenland verricht. Van ministers en captains of industry tot kappers en buschauffeurs. Over de diepe betekenis van drijfveren maar ook over de praktische consequenties van verschillende drijfveerpatronen schreef hij eerder boeken als Managing Drives (2002) en Het Grote Drijfveren- boek (2008). Met Machiel Koppenol richtte hij het bedrijf Hatchfund op, dat intelligente meetinstrumenten voor organisaties op de markt brengt. Hans Versnel studeerde politicologie en beleids- en organisatiewetenschappen, en werkte eerder als wetenschappelijk onderzoeker, beleidsmaker en manager.

Andere boeken door Hans Versnel

Over Hans Koppenol

Drs. Hans Koppenol (1945) heeft zich na jarenlang als trainer en consultant werkzaam gewest te zijn, thans geconcentreerd op het ontwikkelen van informatiemachines die op interactieve wijze kennis genereren over organisatieprocessen. Daarbij verbindt hij zijn ervaring en organisatiekundige inzichten aan psychologische kennis en informatietechnologie. Hij maakt deel uit van SCE, een onderneming die op zijn website vermeldt: 'af en toe worden we niet begrepen en willen we te snel of lopen we te ver voorop'. Inderdaad wekken de informatieproducten van SCE soms verbazing, omdat moeilijk begrijpbaar is hoe relatief eenvoudige input tot zulke treffende analyses en adviezen kan leiden. In dit boek wordt een deel van dat mysterie verklaard.

Andere boeken door Hans Koppenol

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Managing Drives (Nederlandstalig!)