Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Grip op je loopbaan

Gouden tips voor het onderhoud van je loopbaan

Paperback Nederlands 2008 9789043015783
Voormalig top 100Totaal 50 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

Elke twee jaar wisselt zo'n 13% van de beroepsbevolking van functie en 17% van werkgever. Veel van deze mensen vragen zich tijdens hun loopbaan af of ze wel op het goede spoor zitten, of ze geen talenten onaangesproken laten, of ze niet eens iets heel anders moeten proberen. Anderen worden hardhandig met deze vragen geconfronteerd omdat ze met ontslag bedreigd worden.

Vraagt u zich ook wel eens af of u in uw werk wel op het goede spoor zit, of u al uw talenten voldoende aanspreekt en of u niet eens iets heel anders moet proberen? Of moet u vanwege externe oorzaken op zoek naar een andere baan? In al deze gevallen is het zaak uw loopbaan goed door te lichten en er misschien wel een nieuwe impuls aan te geven. Dat kunt u vergelijken met het in goede staat houden van uw woonhuis. Beide vragen om goed en regelmatig onderhoud.

'Grip op je loopbaan' laat zien hoe u uw eigen loopbaanhuis het beste kunt onderhouden. De elf kamers van het huis staan voor allerlei aspecten van uw loopbaan en van uw opvattingen over werk: van kennis en ervaring tot competenties, ambities en waarden.

Henny Driessen laat zien hoe u achterstallig onderhoud opspoort en hoe u verbeteringen kunt aanbrengen. Het boek bevat tips, checklists, tests en oefeningen.

Bezoektip: 'New Heroes. Wees de held van jouw organisatie!' op maandag 17 december 2012 in Driebergen. Meer informatie over dit seminar vindt u hier.

Specificaties

ISBN13:9789043015783
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:164
Druk:1
Hoofdrubriek:Werk en loopbaan

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Henny Driessen

Henny Driessen studeerde rechten aan de VU in Amsterdam en is sinds 1981 verbonden aan DSM. Sinds 1993 begeleidt hij als HR-manager veranderprocessen en complexe reorganisaties. Daarvoor was hij Hoofd Arbeidszaken van een bedrijfsonderdeel van DSM met 2.500 medewerkers.

Andere boeken door Henny Driessen

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Het loopbaanhuis
2. De kamers van het loopbaanhuis
3. De bewoner van het loopbaanhuis
4. Het onderhoud van het loopbaanhui
5. De toepassing van het loopbaanhuis

Cases
Loopbaanplan
Nawoord
Register

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Grip op je loopbaan