Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Passie, energie, prestatie

De kracht van werken met bevlogenheid

Gebonden Nederlands 2012 9789043025997
Voormalig top 100122 dagen in de Top 100
Niet leverbaar.

Samenvatting

Bevlogen medewerkers werken met passie en energie en leveren betere prestaties. Dit biedt kansen voor een klassieke win-win situatie. Werkplezier en voldoening voor de medewerker, goede prestaties voor de organisatie en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening voor klanten.

Dit boek geeft inzicht in wat bevlogenheid is en hoe u vanuit passie tot prestatie kunt komen. Zowel vanuit individueel als organisatieperspectief krijgt de lezer inzicht en handvatten om hiermee aan de slag te gaan. Het boek laat zien wat de kracht van werken met bevlogenheid is en hoe dit tot betere resultaten leidt. Hierbij worden zowel wetenschappelijke achtergronden, actuele managementthema's en praktijkcases gebruikt.

Specificaties

ISBN13:9789043025997
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:157
Druk:1
Verschijningsdatum:15-6-2012

Verschijningsdata

De verschijningsfrequentie en verschijningsdata zijn nog niet bekend

Lezersrecensies

4.8 van de 5
8 stemmen
7
0
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jessica van Wingerden

Jessica van Wingerden MBA MCC is Directeur Research bij Schouten & Nelissen en als onderzoeker verbonden aan de vakgroep Arbeids- en Organisatie Psychologie van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Jessica heeft Sociologie, Bedrijfskunde en Veranderkunde gestudeerd en is gepromoveerd in de arbeids- en organisatiepsychologie op het vraagstuk hoe interventies in organisaties eigen regie, bevlogenheid en prestaties van medewerkers kunnen stimuleren. Zij heeft zich de afgelopen 15 jaar binnen profit en non-profit organisaties bezig gehouden met vraagstukken rondom medewerker- en organisatieontwikkeling, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en prestaties.

Andere boeken door Jessica van Wingerden

Over Bernadette van de Laak

Bernadette van de Laak is eigenaar van Bernadette van de Laak, HR advies, coaching en ontwikkeling. Vanuit dit bureau ondersteunt zij organisatie bij vraagstukken omtrent organisatie- en medewerkerontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en prestaties, evenals het (doen) uitvoeren van personeelsbeleid. Tevens biedt zij ondersteuning aan het koppelen van strategische en persoonlijke doelen van organisaties en haar medewerkers aan Performance Management.

Andere boeken door Bernadette van de Laak

Inhoudsopgave

Woord vooraf

1. De kracht van werken met bevlogenheid
2. Vanuit passie en energie naar prestatie
3. Drijfveren voor het management
4. Aan de slag

Over de organisaties
Dankwoord
Literatuurlijst
Informatieve websites
Over de auteurs

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Passie, energie, prestatie