Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

De Mindfulness Code

Vier sleutels naar geluk

Paperback Nederlands 2010 9789045311227
Verkooppositie 3054
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Oefening in mindfulness verbetert de concentratie en verschaft u inzicht, waardoor uw uzelf kunt bevrijden van spanning, angst en boosheid en u zich gelukkiger gaat voelen. Na Mindfulness, dat alle oefeningen van de grote meester Thich Nhat Hanh bevat, laat 'De Mindfulness Code' zien hoe u op verschillenden niveaus van het bestaan gelukkiger kunt worden.

Donald Altman legt in 'De Mindfulness Code' uit dat er vier sleutels zijn voor het vinden van mindfulness en daarmee geluk: het lichaam, de geest, de ziel en relaties. Altman gebruikt de moderne kennis van het menselijk brein om te laten zien hoe u elk van deze vier sleutels kunt omdraaien naar geluk. Hij geeft praktische oefeningen die u hierbij helpen en laat stap-voor-stap zien hoe u uw leven meer in balans kunt brengen.

Specificaties

ISBN13:9789045311227
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:253
Druk:1
Verschijningsdatum:21-11-2014

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Explosie van mindfulness
Bertrand Weegenaar 22 november 2013 Is het de werkdruk? Is het de tijdsgeest? In de catalogus van managementboek.nl groeit het aandeel ‘mindfulness’ gestaag. Het esoterisch deel tussen de ‘harde’ titels over financieel management, leiderschap, of veranderen. De plank met ‘mindfulness titels’ is in elk geval de laatste maanden weer flink aan het uitdijen.
Alle interviews en artikelen (1)

Over Donald Altman

Donald Altman is psychotherapeut, bekroond schrijver en lid van de raad van bestuur van The Center for Mindful Eating (www.teme.org). Hij geeft overal in Amerika workshops over mindfulness en staat bekend als dé mindfulness coach van Amerika vanwege de manier waarop hij mindful leven onder de aandacht brengt.

Andere boeken door Donald Altman

Inhoudsopgave

Inleiding

Deel 1
De geestessleutel

Deel 2
De lichaamssleutel

Deel 3
De zielsleutel

Deel 4
De relatiessleutel

Dankwoord
Bibliografie en bronnen
Over de auteur

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Mindfulness Code