Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Bill Gates

In zijn eigen woorden

Paperback Nederlands 2012 9789045313924
Niet leverbaar.

Samenvatting

Bill Gates, door de meesten erkend als een ingenieuze visionair en door sommigen afgeschilderd als een tirannieke, nietsontziende imperiumbouwer, heeft de afgelopen dertig jaar een onmiskenbaar grote invloed gehad op de groei van de digitale technologie in het dagelijks leven.

Zelfs de grootste criticasters kunnen niet ontkennen wat overduidelijk is: Gates stond in de voorhoede tijdens een van de grootste revoluties van de moderne tijd. Hij begreep het belang van software voor de opkomst van de personal computer en veranderde gaandeweg ongrijpbare, specialistische technologie in een alledaags hulpmiddel voor kantoor en huiskamer.

Of u nu geïnteresseerd bent in zijn persoonlijke leven of op zoek bent naar inspiratie die uw eigen zakelijke inspanningen vooruit kunnen helpen, Bill Gates in zijn eigen woorden heeft veel te bieden. Dit boek zal er zeker in slagen de honger naar informatie over een van de meest vooraanstaande leiders van het digitale tijdperk te stillen.

Specificaties

ISBN13:9789045313924
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:20-9-2012
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Lisa Rogak

Lisa Rogak stond op de New York Times-bestsellerlijst en schreef meer dan veertig boeken en honderden kranten- en tijdschriftenartikelen. Haar boeken zijn vertaald in meer dan 24 talen en worden in brede kring besproken door recesenten in de boekenbranche en daarbuiten. Ze woont in Berkely, Californië.

Andere boeken door Lisa Rogak

Inhoudsopgave

Inleiding

-Citaten
-Mijlpalen
-Bronnen
Over de samensteller

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bill Gates