Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Praktijkboek voor leraren

Professionele ontwikkeling op de werkplek

Paperback Nederlands 2014 9789046903964
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Kennis die studenten op de pabo en de lerarenopleiding opdoen, valt pas op z’n plek als zij voor de klas staan. Hoe halen zij het beste uit de beroepsvoorbereiding en stages? Goed lesmateriaal kan daar een nuttige bijdrage aan leveren. Dit boek ondersteunt de studenten bij zelfreflectie, ervaringsleren op de werkplek en het meten en vastleggen van eigen groei.

'Praktijkboek voor leraren' maakt studenten verantwoordelijk voor hun eigen leerproces. Voor diverse fases van hun studie krijgen zij gereedschap aangereikt, waarmee de theorie benut kan worden op de werkplek. Zo leren studenten zichzelf als professional én als persoon kennen. Praktijkboek voor leraren heeft een compacte opzet en gaat uit van ‘Leren door doen’.

Het boek behandelt de thema’s: Ik als leraar, Mijn werkplek, Mijn lessen en Mijn portfolio. Per onderwerp krijgt de student inzicht in wie hij is, wat hij wil, welke acties hij kan ondernemen en wat het resultaat daarvan is. De student bepaalt zelf welke thema’s op welk moment relevant zijn.

Specificaties

ISBN13:9789046903964
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Uitgever:Coutinho
Druk:1
Verschijningsdatum:7-3-2014
Hoofdrubriek:Non-profit

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Praktijkboek voor leraren