Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789047002536. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
, ,

De Brown Paper-methode - Herziene editie

De leukste aanpak die organisaties leert zich continu te verbeteren en onderscheiden

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2015 9789047008309
Direct te downloaden

Samenvatting

Het management kijkt voor organisatieverandering vaak eerst naar strategie of ICT, en maar zelden naar de werkprocessen en het functioneren van medewerkers en teams zelf. Maar juist daar valt met een integrale benadering veel winst te behalen. Berkman, Van Wijhe en Van Ravenswaaij ontwikkelden een slimme veranderaanpak die begint met grote vellen bruin pakpapier, waarop medewerkers zelf de knelpunten en hun ideale organisatie in kaart brengen.

Deze Brown Paper-methode simplificeert, leidt snel tot duurzame verbeteringen en wordt al vijftien jaar met succes toegepast bij kleine en grote bedrijven als Ricoh, SITA, Volvo en Mammoet. In deze volledig herziene en uitgebreide editie van de bestseller De Brown-Paper-methode uit 2009 zijn de ervaringen en inzichten uit de afgelopen jaren verwerkt.

Specificaties

ISBN13:9789047008309
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:192
Druk:2
Verschijningsdatum:11-4-2015
Hoofdrubriek:Verandermanagement
ISSN:

Expertrecensies (3)

recensie
De Brown Paper-methode - Herziene editie
Hanneke Tinor-Centi | 21 juli 2015
‘De Brown Paper-methode’ van Wessel Berkman, Hans van Wijhe en Dennis van Ravenswaaij doet wat het belooft. Het is een uitstekende methode voor organisaties om (opnieuw) onderscheidend te worden door middel van het eigen DNA. De methode is praktisch beschreven en direct toepasbaar.
Lees verder
recensie
De Brown Paper-methode
Erik de Vries | 11 februari 2010
In De Brown Paper-methode doen Wessel Berkman en Marcel van der Schaaff letterlijk een boekje open over hun kijk op verandermanagement. De Brown Paper Company, waar beiden werkzaam zijn, pakt verandertrajecten binnen bedrijven op een onorthodoxe manier aan. Het boek is een weergave van die aanpak, zodat het naast een theoretische visie op verandermanagement ook de uitstraling van een praktisch handboek krijgt.
Lees verder
recensie
De toekomst is aan de werkvloer
Erik de Vries | 8 januari 2010
Veranderen is leuk, luidt de centrale boodschap van het boek De Brown Paper-methode van Wessel Berkman en Marcel van der Schaaff. De manager die deze boodschap succesvol weet over te brengen op zijn werknemers, in het boek aangeduid als ‘de werkvloer’, heeft de belangrijkste slag gewonnen.
Lees verder

Lezersrecensies

3.9 van de 5
33 stemmen
9
17
4
1
2

Over Wessel Berkman

Drs. ing. Wessel Berkman heeft ruim 18 jaar ervaring in projecten waar bruin papier een grote rol speelt. Bottum-up aanpakken die verrassende resultaten opleveren voor klanten is zijn passie. Tien jaar geleden richtte hij The Brown Paper Company op. The Brown paper Company laat zich graag afrekenen op de behaalde duurzame resultaten in de door haar begeleide projecten. Naast dit werk houdt hij zich bezig met leiderschapsontwikkeling via het platform NINTES.nl

Andere boeken door Wessel Berkman

Over Hans van Wijhe

Hans van Wijhe is managementconsultant bij Brown Paper Company. Hij heeft een indrukwekkende carrière achter de rug als adviseur van talloze organisaties.

Andere boeken door Hans van Wijhe

Over Dennis van Ravenswaaij

Dennis van Ravenswaaij is partner bij de Brown Paper Company. Hij speelt een belangrijke rol bij de verdere ontwikkeling van de Brown Paper-methode.

Andere boeken door Dennis van Ravenswaaij

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De Brown Paper-methode - Herziene editie