Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Topsnelheid op de industriële werkvloer

Hoe je met mindset-based leiderschap kan bouwen aan betrokken en wendbare medewerkers

Paperback Nederlands 2021 9789048640058
Nog niet verschenen, verschijningsdatum onbekend

Samenvatting

- Hoe je sterke mindsets op de industriële werkvloer kan stimuleren waaronder een groeimindset, een inclusieve mindset, een positieve mindset, een change-ready mindset, een externe mindset en een innovatieve mindset.

- Hoe je met mindset-based leiderschap bouwt aan meer betrokken en wendbare frontliners.

- Hoe je meer veranderbereidheid-en snelheid bekomt op de industriële werkvloer.

Topsnelheid op de industriële werkvloer reikt een model aan voor mindset-based leiderschap. Het vertrekt vanuit het uitgangspunt dat de mindsets van je medewerkers aan de basis liggen van hun gedrag. Maar ook vanuit een sterke overtuiging dat nieuwe strategieën op de werkvloer pas hun volledig potentieel behalen wanneer de onderliggende mindsets in overeenstemming zijn met de veranderkoers van je bedrijf. Het boek biedt een model aan om in 6 stappen te bouwen aan sterke mindsets op de werkvloer.

Daarnaast biedt het inzichten over dienend, coachend en inclusief leiderschap en hoe je hiermee kan bouwen aan betrokken en veerkrachtige frontliners. Ook worden er linken gemaakt met de veiligheidskunde en met de neurowetenschap over de werking van het menselijk brein, en wat we hieruit kunnen leren. Om de brug te maken met de praktijk werden inzichten en casussen toegevoegd van gerenommeerde productieleiders en experten uit de Belgische en Nederlandse industrie.

Het is een praktijkboek voor alle leidinggevenden van de industriële werkvloer waaronder plantmanagers, teamleiders, teamcoaches, ingenieurs, consultants, HR-business partners, en projectmanagers.

Specificaties

ISBN13:9789048640058
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:19-1-2021
Hoofdrubriek:Leiderschap

Over Inge Godts

Inge Godts, auteur van Topsnelheid op de industriële werkvloer, heeft de voorbije 25 jaar haar strepen verdiend in Human Resources Management en Consultancy in zowel productieomgevingen als grote internationale bedrijven waaronder CommScope, Atos, TE Connectivity, Henkel, GSK, Novartis, Bridgestone, Royal DSM. Met haar eigen bedrijf Facilito begeleidt zij managementteams, leidinggevenden en medewerkers bij cultuurtrajecten, leiderschap- en teamontwikkeling en een positieve veranderingsdynamiek op de industriële werkvloer. Daarnaast is Inge verbonden aan het UCLL Research & Expertise Centre – Inclusive Society - waar ze werkzaam is als onderzoeker, trainer en spreker rond inclusief werken en inclusief leiderschap.

Andere boeken door Inge Godts

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Topsnelheid op de industriële werkvloer