De bijbel van de Thaise keuken
Van papajasalade tot pad Thai en van jackfruitcurry tot tom kha kai
Gebonden Nederlands 2020 1e druk 9789048848263Samenvatting
Van papajasalade tot pad Thai en van jackfruitcurry tot tom kha gai: Noi Pia-Ud neemt je mee op een culinaire reis door heel Thailand. Van de dichtbevolkte straten vol eetstalletjes in Bangkok tot aan de uitgestrekte stranden in het zuiden van Thailand.
Trefwoorden
thaise keuken thaise recepten curry currypasta kookboek thaise ingrediënten aziatisch koken kokosmelk citroengras pad thai soepen salades papajasalade kip tom kha kai vissaus dipsaus chilipepers regionale keuken vijzel streetfood wokken noedels koriander kaffirlimoenblaadjes galangawortel srirachasaus jackfruit garnalen dumplings
Trefwoorden
Specificaties
Lezersrecensies
Vaak samen gekocht
Anderen die dit boek kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan