Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het element - Als passie en talent samenkomen

Gebonden Nederlands 2009 9789049100261
Niet leverbaar.

Samenvatting

De wereld verandert sneller dan ooit tevoren. Dit vraagt om een nieuwe kijk op menselijke groei en ontwikkeling. We hebben nieuwe ideeën nodig over talent, intelligentie en creativiteit. Kortom, we hebben het Element nodig. Het Element is het punt waar natuurlijk talent en persoonlijke passie elkaar ontmoeten. Als mensen in hun element zijn, zijn ze het meest zichzelf, het meest geïnspireerd en halen ze het beste uit zichzelf.

Ken Robinson laat zien dat iedereen het Element kan vinden. Achtergrond, leeftijd en tegenslagen hoeven geen belemmeringen te zijn voor succes. Aan de hand van vele voorbeelden en interviews met succesvolle mensen (waaronder Paul McCartney, Mick Fleetwood, Meg Ryan en Richard Branson) maakt hij duidelijk dat het niet gaat om hoge cijfers op school, maar dat er meer vormen van intelligentie en talenten zijn. Als u uw Element hebt gevonden, ervaart u volledige voldoening, en dus rijkdom en succes in uw leven.

Dit boek is een lofzang op de adembenemende diversiteit van menselijke talenten en passies en ons buitengewoon potentieel voor groei en ontwikkeling. Op zijn eigen bevlogen manier zet Robinson de lezer aan tot denken en inspireert hij iedereen om het Element te vinden.

Sir Ken Robinson is een internationaal erkend leider in de ontwikkeling van menselijk potentieel en creativiteit. Hij adviseerde al vele overheden, multinationals en ideële organisaties over het nut van creativiteit voor vooruitgang.

Specificaties

ISBN13:9789049100261
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:284
Druk:1
Verschijningsdatum:8-8-2011

Expertrecensies (3)

Peter de Roode | 3 november 2011
Wie geïnteresseerd is om meer achtergrondinformatie te vergaren bij de stelling: 'Wat de school onderdrukt, hebben we nodig in de 21e eeuw', raakt met 'Het element' van Sir Ken Robinson een aardig eind op weg. Het boek heeft als boodschap dat mensen op zoek moeten gaan naar die dingen waar ze passie voor hebben.Lees verder
Enrico Sterken | 27 mei 2010
De wereld om ons heen verandert razendsnel. Reden waarom werkgevers steeds meer vragen van hun werknemers. Maar tegelijkertijd beseffen de werkgevers dat zij de talenten van hun werknemers nog niet optimaal gebruiken. Werknemers halen het beste uit zichzelf als zij in hun 'Element' zijn.Lees verder
Wouter Schouten | 12 juni 2009
'Hoe laat ik de talenten van medewerkers tot hun recht komen en hoe realiseer ik daardoor mijn bedrijfsdoelstellingen, terwijl mensen tegelijkertijd met plezier werken?' Dit is één van de belangrijkste vragen waarmee u zich als manager mee bezighoudt.Lees verder
Alle expertrecensies (3)

Lezersrecensies

3.6 van de 5
8 stemmen
2
3
1
2
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ken Robinson

Sir Ken Robinson is een internationaal erkend leider in de ontwikkeling van menselijk potentieel en creativiteit. Hij adviseerde al vele overheden, multinationals en ideële organisaties over het nut van creativiteit voor vooruitgang.

Andere boeken door Ken Robinson

Inhoudsopgave

Dankbetuiging
Inleiding

Een: Het Element
Twee: Anders denken
Drie: De verbeelding voorbij
Vier: In de zone
Vijf: Je stam vinden
Zes: Wat zullen ze denken?
Zeven: Geluk bestaat niet
Acht: Hulp gevraagd
Negen: Is het te laat?
Tien: Uit liefde of voor geld
Elf: Conformeren aan de eisen

Nawoord
Noten
Register

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het element - Als passie en talent samenkomen