Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Sportsponsorgids

Succesvol werven en behouden van sponsors voor clubs, individuele sporters en evenementen

Paperback Nederlands 2006 9789054720010
Niet leverbaar.

Samenvatting

Elke sporter, sportvereniging en organisator van een sportevenement krijgt ermee te maken: sponsoring. Hoe zorgt u ervoor dat de club eindelijk in het nieuw gestoken kan worden? En hoe voorkomt u als individuele sporter dat u meer voor de sponsor werkt dan hij voor u? Een afspraak maken is niet zo moeilijk, maar wat hebt u een sponsor eigenlijk te bieden?

De 'Sportsponsorgids' schetst in 180 kernachtige hoofdstukken op een toegankelijke manier hoe een sponsorplan moet worden ontwikkeld, geeft adviezen om succesvol sponsors te werven, loopt het traject om tot een overeenkomst te komen van a tot z en schenkt ook aandacht aan het behoud van sponsors.

Deze praktische gids doet de gebruiker herhaaldelijk creatieve oplossingen aan de hand en geeft antwoord op alle sponsorvragen. De 'Sportsponsorgids' richt zich in drie afzonderlijke delen op sportverenigingen, individuele sporters en sportevenementen ter ondersteuning van hun sponsorbeleid, maar ook andere instellingen en personen buiten de sport zullen er hun voordeel mee kunnen doen.

Specificaties

ISBN13:9789054720010
Trefwoorden:sponsoring
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:413
Druk:1
Verschijningsdatum:9-2-2006

Lezersrecensies

3.7 van de 5
3 stemmen
2
0
0
0
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Marcel Beerthuizen

Mr. Marcel Beerthuizen is oprichter en eigenaar van big plans, een adviesbureau voor partnership marketing. Hij werkte voor diverse gerenommeerde reclamebureaus en was algemeen directeur van SOS Kinderdorpen. Beerthuizen is sinds 1988 actief in de wereld van sponsoring en fondsenwerving en publiceert al 25 jaar over de ontwikkelingen in zijn vakgebied.

Andere boeken door Marcel Beerthuizen

Inhoudsopgave

Deel 1 - De sportvereniging
Deel 2 - De individuele sporter
Deel 3 - Sportevenementen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Sportsponsorgids