Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, , , e.a.

Receptenleer

Processen en technieken

Paperback Nederlands 2009 9789055746170
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

In de praktijkgerichte uitgave Receptenleer - Processen en technieken' is het gerecht het uitgangspunt.

- Het gerecht als uitgangspunt
- Talloze glossy illustraties
- Geschikt voor zelfstudie

Bij elk gerecht worden de algemene bereidingstechnieken en de daarvoor benodigde materialen in een apart hoofdstuk behandeld. In het boek worden vragen beantwoord als: Wat komt er zoal kijken bij de bereiding van voedsel? Waarom worden bepaalde technieken gebruikt? Hoe zit het met de verhouding van de ingrediënten?

Specificaties

ISBN13:9789055746170
Trefwoorden:voeding
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:176
Druk:6
Verschijningsdatum:5-10-2013
Hoofdrubriek:Schoolboeken

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Receptenleer