Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Social media expert in een week

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9789055940981
10
Voormalig top 10Totaal 32 dagen
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

De opkomst van social media biedt grote kansen voor mensen en bedrijven. Het sociale web is een ongekende kennisbron die kan helpen bij het verbeteren van producten, diensten en proposities. Dankzij nieuwe vormen van communicatie, marketing en verkoop kunnen bedrijven razendsnel hun bekendheid vergroten en omzet verhogen. Met simpele trucs kunnen zowel de eigen website als profielen op sociale netwerken uitgroeien tot plekken waar waardevolle interactie tot bloei komt.

In dit boek beschrijft Jeroen Bertrams hoe bedrijven met succes de zeven belangrijkste activiteiten op social media kunnen uitvoeren: luisteren, communiceren, publiceren, marketing, verkopen, optimaliseren en meten. Op Twitter, Facebook en LinkedIn tot en met Google+, Groupon en Pinterest. Van sociale netwerken tot en met reviewsites, weblogs en fora. Van social media marketing tot en met succesvolle webcare.

Specificaties

ISBN13:9789055940981
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:160
Uitgever:Scriptum
Druk:1
Verschijningsdatum:19-6-2012
ISSN:

Expertrecensies (1)

Social media expert in een week
Louis Thorig | 20 juli 2012
Ontwikkelingen op het gebied van social media verlopen in een razend tempo. Nieuwe sociale netwerken kunnen in minder dan een jaar uitgroeien tot wereldspelers. Vrijwel iedereen komt dagelijks in aanraking met één of meer sociale netwerken of maakt gebruik van de vele sociale tools en apps.
Lees verder

Lezersrecensies

4.5 van de 5
10 stemmen
7
2
0
1
0

Over Jeroen Bertrams

Jeroen Bertrams (1974) startte zijn carrière als marketing adviseur bij VODW Marketing. In 2000 werd hij internetondernemer. Hij stond aan de basis van twee sites die in korte tijd doordrongen tot de top honderd websites van Nederland. Sinds de verkoop van deze sites legt hij zich toe op het adviseren van ondernemingen op het gebied van online marketing en internetstrategie. Hij schreef de afgelopen jaren drie succesvolle managementboeken, waaronder het zeer goed ontvangen boek Op naar de top. Als expert is hij regelmatig te gast bij onder meer BNR, Nova en Netwerk.

Andere boeken door Jeroen Bertrams

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Social media expert in een week