Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Enneasleutels

Stap in de wereld van het enneagram

Gebonden Nederlands 2008 9789055946013
Dit artikel is niet leverbaar.

Samenvatting

Uzelf beter leren kennen is een belangrijk doel van het enneagram. Maar ook een ander beter leren begrijpen is belangrijk, zowel op het werk als privé. Wat u kunt ontdekken over het enneagramtype van een ander en over uw eigen type om het leven te verbeteren voor u en de mensen om u heen, kunt u lezen in dit boek. Het gaat in op vragen als: Waarom klikt het met de een wel en met de ander niet? Wat triggert uw irritatie? Hoe kunt u omgaan met 'lastige' mensen en waarom ervaart u ze eigenlijk als lastig? En welke reacties brengt u eigen gedrag teweeg?

Door in de belevingswereld van een enneagramtype te stappen, leert u iemands taal spreken en begrijpt u beter wat belangrijk is voor dit type. Hoe meer u van de ander en van uzelf begrijpt, hoe succesvoller de communicatie op het werk of in uw privé-leven.

Specificaties

ISBN13:9789055946013
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:408
Uitgever:Scriptum
Druk:1
Verschijningsdatum:1-11-2008

Expertrecensies (1)

Ton Eijpe | 18 juni 2009
Informatie over het enneagram in één boek zodat u over uw eigen enneagramtype kunt lezen en dat van de mensen om u heen. In het voorwoord schrijft Rita van der Weck-Capitein precies wat haar boek 'Enneasleutels' is. Een compleet naslagwerk is het echter niet geworden, daarover ontbreekt achtergrondinformatie over het enneagram, methoden om je type te ontdekken, alsmede over kernkwaliteiten.Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Rita Capitein

Rita Capitein houdt zich vanuit haar bureau Eclectica bezig met organisatie- en persoonlijke ontwikkelingstrajecten. Zij werkt al jaren succesvol met het enneagram en NLP in het bedrijfsleven als trainer en managementcoach. Eerder schreef zij met Daniel Ofman De kernkwaliteiten van het enneagram en met Cees de Voogd Je enneatype voorbij.

Andere boeken door Rita Capitein

Inhoudsopgave

Voorwoord

Introductie
Een eerste kennismaking met de negen typen
De sluiers van de persoonlijkheid
De Perfectionist
De Helper
De Winnaar
De Individualist
De Observeerder
De Teamplayer
De Optimist
De Leider
De Bemiddelaar
Enneagram & teams

Literatuur

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Enneasleutels