Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Focus op faalangst

Faalangst begrijpen en aanpakken

Paperback Nederlands 2015 9789057184543
Voormalig top 100Totaal 63 dagen
Verkooppositie 5992Hoogste positie: 40
Verwachte levertijd ongeveer 12 werkdagen

Samenvatting

Studeren aan de universiteit of hogeschool brengt voor iedereen een zekere mate van spanning met zich mee. Sommige studenten ontwikkelen echter faalangst die een ernstige belemmering vormt bij hun leren en leven. Voor hen werd dit werkboek opgesteld: niet als een wondermiddel, wel als een eerste stap om zelf een lastig probleem aan te pakken.

In het eerste deel vind je een beschrijving van angst en faalangst en kun je je eigen probleem in kaart brengen. Vanuit dit inzicht in je faalangst kun je aan de slag om die te overwinnen. Het tweede deel biedt een aantal bruikbare strategieën en oefeningen die je leren om te gaan met angstige gedachten, je zelfvertrouwen helpen te versterken, enzovoort.

'Focus op faalangst' werd ontwikkeld voor groepstraining en individuele begeleiding van studenten in het hoger onderwijs, of om er zelfstandig mee te werken. Ook voor leerkrachten secundair onderwijs, CLB-medewerkers en docenten kan dit werk een nuttig instrument zijn. Het is samengesteld door studentenbegeleiders van de Dienst voor Studieadvies en Studentenbegeleiding van de Universiteit Antwerpen. Het is een werkboek uit de praktijk, voor de praktijk.

Specificaties

ISBN13:9789057184543
Trefwoorden:faalangst
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:64
Druk:2
Verschijningsdatum:1-12-2015
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Focus op faalangst