Heeft het gesmaakt?
Alles wat je moet weten als je uit eten gaat
Gebonden NL 1e druk 9789057208812Samenvatting
Kan je op voorhand weten of een restaurant je zal bevallen? Hoe en wanneer reserveer je het best? Waar moet je op letten als je binnenkomt? Wat bestel je als aperitief? Wat zijn de voordelen van een vast menu versus gerechten à la carte? Is het slim om de aangepaste wijnen per glas te nemen? En om kaas te eten na het hoofdgerecht? Het zijn allemaal vragen waarop Heeft het gesmaakt? duidelijke antwoorden geeft, samen met een schat aan tips en tricks om nog meer te genieten van je volgende restaurantbezoek.
Specificaties
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan

