Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
,

Spelen met talenten

Originele en doeltreffende loopbaanvragen

Spel Nederlands 2015 9789058719409
Verkooppositie 1325194 dagen in de top 100
Op voorraad | Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

- Een schat aan originele en doordachte loopbaanvragen
- Voor loopbaanbegeleiders, coaches en trainers om talenten helder te krijgen
- Geheel vernieuwde versie: inspirerend, doeltreffend en origineel
- Met ruim 30 nieuwe vragen: open -en meerkeuzevragen.

‘Wat kan ik?’
‘Wat wil ik?’
'Wat is de volgende stap in mijn loopbaan?’

'Spelen met talenten' is ontwikkeld voor begeleiders - (loopbaan)coaches, trainers, personeelsmanagers en leidinggevenden – als tool om het beste uit anderen te halen, hen te inspireren en te stimuleren. Door de originele en speelse vragen kun je samen met je medewerkers, cliënten of studenten duidelijkheid krijgen over waar hun sterke kanten liggen en hoe ze daarmee concreet aan de slag kunnen gaan.

Met loopbaanvragen als:
‘Met wie van je vrienden zou je een maand lang van baan willen ruilen?’ ‘Wat beschouw jij als je grootste succes op werkgebied?’ ‘Welke kennis of persoonlijke inzichten zou je willen doorgeven aan anderen?’

Dit spel helpt mensen te ontdekken waar ze goed in zijn, wat ze leuk en belangrijk vinden. Die inzichten helpen hen hun doelen helder te krijgen, waarna ze actie kunnen ondernemen om ze te verwezenlijken.

Specificaties

ISBN13:9789058719409
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel
Aantal pagina's:80
Druk:1
Verschijningsdatum:29-1-2015

Expertrecensies (1)

Peter de Roode | 29 augustus 2018
De auteurs bieden een spelvorm aan die gespeeld kan worden in tien ronden, dat een tot vier spelers kent en waarbij een spelleider aanwezig is en dat ongeveer twee uur in beslag kan nemen. Spelen met talenten is een spel waarin loopbaanvragen centraal staan.Lees verder

Lezersrecensies

4.8 van de 5
54 stemmen
44
7
3
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Axelle de Roy

Axelle de Roy is cultuurwetenschapper en sinds 2002 werkzaam als trainer. Samen met Madeleine Lomans is zij eigenaar van Lomans & De Roy - training, coaching en theater. ‘Leren mag ook leuk zijn’ is haar motto. Als auteur heeft Axelle diverse publicaties op haar naam, waaronder spellen en boeken (en zelfs chocolade) over feedback vragen.

Andere boeken door Axelle de Roy

Over Madeleine Lomans

Madeleine Lomans is organisatie adviseur. Zij is deskundig op het gebied van vitaliteit, (het voorkomen van) verzuim en balans in werken en leven. Onder andere op deze terreinen adviseert zij leidinggevenden binnen organisaties. Madeleine Lomans begon in 2005 met Lomans Coaching. Korte tijd later ging ze een samenwerkingsverband aan met Axelle de Roy.

Andere boeken door Madeleine Lomans

Inhoudsopgave

Voor dit spel bestaat er geen inhoudsopgave

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Spelen met talenten