Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Familiespel

voor verrassende gesprekken

Spel Nederlands 2022 9789462723504
Verkooppositie 3177Hoogste positie: 3177
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Wat maakt jouw familie uniek? Wat voor gezin zijn jullie? En hoe zien je familieleden jou eigenlijk? Daar kom je met dit spel achter.

Met speelse vragen, humor en een beetje competitie zorgt dit familiespel op een laagdrempelige manier voor een prettig en verrassend gesprek dat je spelenderwijs kunt voeren met jouw familieleden. Het gezellige kaartspel garandeert mooie gesprekken, op een luchtige manier.

Ben je op zoek naar een spelletje dat je zowel thuis als op locatie kunt spelen? Het Familie kaartspel is dé oplossing om tijd voor elkaar te maken tijdens de koude winterdagen of gewoon op een doordeweekse avond aan de keukentafel.

Doel van dit spel is vooral om plezier en mooie gesprekken te hebben met elkaar. De speluitleg kan daarbij helpen, maar maak er vooral jullie eigen spel van!

Het gezellige kaartspel is er vooral voor om elkaar nóg beter te leren kennen. Families en gezinnen, in welke vorm of samenstelling dan ook. Pleegouders, bonuskinderen en aangenomen tantes horen natuurlijk ook gewoon bij de familie. Ook – of misschien wel juist – voor families die niet gewend zijn om met elkaar te praten.

Het spel is geschikt voor 2 tot 8 spelers, met een minimale leeftijd van 12 jaar, en het duurt zo kort of lang als je zin hebt. Of zo lang je het volhoudt met je schoonfamilie…

Het spel bestaat uit 50 kaarten.

Voorbeeldvragen:
- We starten een familiehotel. Geef iedere speler een functie in het hotel.
- Stel, je kunt alle dieren als huisdier houden. Welk dier past het beste bij onze familie?
- Neem een van de familieleden in gedachten en beeldt uit hoe dat familielid op vakantie gaat. De anderen raden over wie het gaat.
- Hoe zou jij mijn rol in het gezin omschrijven? Is die veranderd door de jaren heen?
- Ik heb een belangrijke prijs ontvangen. Voor een artikel in de krant komt een journalist enkele familieleden interviewen. Wat vertel jij over mij?

Specificaties

ISBN13:9789462723504
Trefwoorden:cadeau, spel, gesprekken, familie
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel
Aantal pagina's:50
Druk:1
Verschijningsdatum:18-11-2022
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Axelle de Roy

Al meer dan 20 jaar werkt Axelle de Roy, cultuurwetenschapper, als trainer. “Leren mag ook leuk zijn” is haar motto. Door spellen, theater en zelfs feedbackchocolade maakt Axelle leren leuk. En lekker ;-). Axelle heeft verschillende publicaties op haar naam, zoals ‘Vraag gewoon feedback’ en de populaire spellen ‘Feedbackkaarten’ en ‘Spelen met talenten’. Diverse van haar producten zijn in het Engels vertaald. Samen met Madeleine Lomans is Axelle eigenaar van de School voor Feedback. Een school die gelooft in feedback als ontwikkelinstrument: als een manier om te groeien. Versterk wat je goed doet en verbeter wat effectiever kan. Met veel plezier maakt Axelle filmpjes, waarin ze met humor kijkt naar het thema feedback. Axelle maakt leren ‘serious fun’. https://www.youtube.com/c/AxelledeRoy

Andere boeken door Axelle de Roy

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Familiespel