Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Pleased to meet you

The way to get to know each other well

Spel Engels 2015 9789058719461
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Iedere training start met een kennismakingsrondje. Dat is niet voor niets want mensen moeten elkaar leren kennen om zich veilig te voelen. En veiligheid is een van de basisvoorwaarden om te leren. Een kennismakingsrondje is dus een essentieel onderdeel van de training. Maar mag het eens wat anders dan anders?

Met 'Pleased to meet you' kan dat! Dit spel laat de deelnemers aan je training op leuke, toegankelijke manieren met elkaar kennismaken. Tegelijkertijd biedt het spel ingangen om diepere lagen aan te boren. Het gaat daarmee verder dan het 'standaard rondje'; je leert jezelf en elkaar op een ander niveau kennen.

Specificaties

ISBN13:9789058719461
Taal:Engels
Bindwijze:spel
Aantal pagina's:30
Druk:1
Verschijningsdatum:14-2-2015

Lezersrecensies

4.9 van de 5
34 stemmen
31
3
0
0
0

Over Axelle de Roy

Al meer dan 20 jaar werkt Axelle de Roy, cultuurwetenschapper, als trainer. “Leren mag ook leuk zijn” is haar motto. Door spellen, theater en zelfs feedbackchocolade maakt Axelle leren leuk. En lekker ;-). Axelle heeft verschillende publicaties op haar naam, zoals ‘Vraag gewoon feedback’ en de populaire spellen ‘Feedbackkaarten’ en ‘Spelen met talenten’. Diverse van haar producten zijn in het Engels vertaald. Samen met Madeleine Lomans is Axelle eigenaar van de School voor Feedback. Een school die gelooft in feedback als ontwikkelinstrument: als een manier om te groeien. Versterk wat je goed doet en verbeter wat effectiever kan. Met veel plezier maakt Axelle filmpjes, waarin ze met humor kijkt naar het thema feedback. Axelle maakt leren ‘serious fun’. https://www.youtube.com/c/AxelledeRoy

Andere boeken door Axelle de Roy

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Pleased to meet you