Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Kennismakingskaarten

De manier om elkaar te leren kennen

Spel (l) Nederlands 2015 9789058719423
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Iedere training start met een kennismakingsrondje. Dat is niet voor niks, want als mensen elkaar (een beetje) kennen, voelen ze zich veiliger. En veiligheid is een van de basisvoorwaarden om te leren.

De 'Kennismakingskaarten' laten mensen op een originele, speelse en toegankelijke manier met elkaar kennismaken. Tegelijkertijd bieden ze ingang om diepere lagen aan te boren. Door deze kaarten te gebruiken leren de deelnemers van een training elkaar (én zichzelf) op een andere manier kennen!

Specificaties

ISBN13:9789058719423
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (L)
Aantal pagina's:30
Druk:1
Verschijningsdatum:29-12-2018
ISSN:

Lezersrecensies

4.9 van de 5
38 stemmen
34
4
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Axelle de Roy

Al meer dan 20 jaar werkt Axelle de Roy, cultuurwetenschapper, als trainer. “Leren mag ook leuk zijn” is haar motto. Door spellen, theater en zelfs feedbackchocolade maakt Axelle leren leuk. En lekker ;-). Axelle heeft verschillende publicaties op haar naam, zoals ‘Vraag gewoon feedback’ en de populaire spellen ‘Feedbackkaarten’ en ‘Spelen met talenten’. Diverse van haar producten zijn in het Engels vertaald. Samen met Madeleine Lomans is Axelle eigenaar van de School voor Feedback. Een school die gelooft in feedback als ontwikkelinstrument: als een manier om te groeien. Versterk wat je goed doet en verbeter wat effectiever kan. Met veel plezier maakt Axelle filmpjes, waarin ze met humor kijkt naar het thema feedback. Axelle maakt leren ‘serious fun’. https://www.youtube.com/c/AxelledeRoy

Andere boeken door Axelle de Roy

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Kennismakingskaarten