Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Boven de lijn

Haal het beste uit jezelf

Paperback Nederlands 2015 9789058719843
Voormalig top 100Totaal 19 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

Het leven kent hoogte- en dieptepunten. Zelfs de meest succesvolle leiders en positief ingestelde personen lopen wel eens vast in hun werk, relaties of privéleven. Vaak zonder dat ze het weten, zijn ze 'onder de lijn' beland. Ze klagen, zijn ongelukkig en voelen zich slachtoffer van de situatie. De kunst is om in zo'n geval weer 'boven de lijn' te komen. Want dan ben je in je flow, voel je je vitaal en gaat het leven je gemakkelijk af.

Mensen die boven de lijn zijn, maken het verschil in deze wereld. Ze zijn vrolijk en levendig, integer, authentiek, toegewijd en betrokken. Ze spreken waardering uit en nemen 100% verantwoordelijkheid voor hun gedrag en acties. Daardoor zijn ze persoonlijk én zakelijk succesvol. Dit boek helpt je om een inspirerende leider te zijn, een fijnere collega en een leuker mens.

Wat levert dit boek je op?
- Je vergroot je persoonlijke vaardigheden. Hierdoor heb je meer plezier in het leven en werk je succesvoller samen met anderen.
- Je wordt effectiever en efficiënter: je bereikt makkelijker je doelen en bespaart jezelf heel veel tijd.
- Je verbreedt je horizon en krijgt een heldere focus. Je ziet en pakt meer kansen, waardoor je resultaten en je rendement verbeteren.

De sleutel tot succes ligt in jezelf. Hoe je omgaat met situaties en mensen die je leven beïnvloeden, bepaal je helemaal zelf. Wees die fantastische ouder, warme echtgenoot, prettige collega of inspirerende leider. Zo haal je het beste uit jezelf en leid je je bedrijf naar nóg meer succes!

Specificaties

ISBN13:9789058719843
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:140
Druk:1
Verschijningsdatum:22-6-2018
ISSN:

Expertrecensies (2)

Boven de lijn
Daan Scheffers | 24 januari 2018
Boven de lijn
Margreet Noordanus | 18 november 2015
Hoeveel zelfhulpboeken zijn er inmiddels? Is er nog iets nieuws onder de zelfhulp- en zelfonwikkelingshorizon of is het allemaal al geschreven? Hier kun je lang en breed over filosoferen en discussiëren!
Lees verder

Lezersrecensies

4.3 van de 5
4 stemmen
2
1
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Berry Koeleman

Berry Koeleman is een ondernemer in hart en nieren. Hij bracht een tiental eigen bedrijven tot grote bloei en was op 27-jarige leeftijd al multimiljonair. Zijn financiële achtergrond, trackrecord en onder-nemersgeest maken hem tot de ideale sparringpartner voor ondernemers die willen groeien en succesvol willen zijn. Koeleman is de drijvende kracht achter The Energy Strategy Academy. Hij traint en adviseert directie- en managementteams, zowel in Nederland als in het buitenland. Zijn motto? Doen waar je plezier in hebt, is de sleutel tot succes.

Andere boeken door Berry Koeleman

Inhoudsopgave

Voorwoord

1. De lijn
2. Basics
3. Focusgebieden
4. Shifttools
-Sociale omgeving/relaties
-Historie/rugzak
-Geestelijke gezondheid
-Competentie/carrière
-Zingeving
5. Doelen

Nawoord: Recept voor succes
Bonanza! Mijn persoonlijke verhaal
Dankwoord
Inspiratielijst

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Boven de lijn