Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De aanjagers

Ingenaaid Nederlands 2003 9789059012202
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Waarom verloopt de ene training soepel en past alles naadloos in elkaar? En waarom loopt het de andere keer juist niet? Waar haalt u als trainer en opleider inspiratie vandaan om regelmatig uw programma te variëren? Het succes van een training wordt mede bepaald door het inzetten van de juiste werkvorm op het juiste moment.

'De aanjagers' gaat over verrassende werkvormen die bedoeld zijn om deelnemers aan trainingen te stimuleren, uit te dagen en op gang te brengen. Het boek speelt in op de behoefte die bestaat aan variatie en inspiratie op het gebied van trainen en leren. Yvonne Zuidgeest belicht uiteenlopende werkvormen vanuit eigen ervaring en biedt ook inzicht in de opbouw en structuur van een werkvorm.

Specificaties

ISBN13:9789059012202
Trefwoorden:advisering, training
Taal:Nederlands
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:87
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Expertrecensies (1)

De aanjagers
Bert Peene | 24 mei 2005
Wie als trainer door het leven gaat, weet hoe moeilijk het soms is pakkende opdrachten te verzinnen. Nieuwe opdrachten vooral, want er komt een moment dat u uitgekeken raakt op uw arsenaal aan interventies. Zelfs het magnum opus van Frank Oomkes heeft u al meerdere keren van voor naar achter en terug doorgewerkt. Dan is het uitermate prettig wanneer een collega eigen werk in boekvorm ter beschikking stelt. 'De Aanjagers' van Yvonne Zuidgeest zal dan ook zijn weg naar menige trainersbibliotheek wel vinden.
Lees verder

Lezersrecensies

1.5 van de 5
2 stemmen
0
0
0
1
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

1. Woord vooraf
2. Werkvormen - in de praktijk
3. Thematische inhoudsopgave
4. Werkvormen
5. Achtergrondinformatie

Notities

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De aanjagers