Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Windows 10 voor senioren deel 2 - derde editie

Voor iedereen die verder wil met Windows 10 op de PC of Laptop

Gebonden Nederlands 2020
Verkooppositie 5836
Nog niet verschenen, verwacht op 24‑09‑2020
24,99

Samenvatting

Het onmisbare vervolg op een beginnersboek over Windows 10. Met geavanceerde onderwerpen zoals systeemherstel, gebruikersaccountbeheer en instellen van de pc of laptop.

Windows 10 voor senioren deel 2 is het logische vervolg op een beginnersboek over Windows 10. De basiskennis over het besturingssysteem Windows 10 wordt in deze titel verdiept. Allerlei nuttige onderwerpen worden behandeld, zoals het branden van cd's en dvd's, maken van back-ups en computeronderhoud.

Ook het instellen van de pc of laptop is een belangrijk onderdeel. Denk aan het configureren van gebruikersaccounts en naar eigen wens aanpassen van de werkomgeving. Kortom, een praktische aanvulling die niet gemist mag worden om het optimale uit de computer te halen!

Specificaties

ISBN13:9789059057852
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:312
Uitgever:Visual Steps
Druk:3

Lezersrecensies

1.0 van de 5
1 stem
0
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Studio Visual Steps

Het Studio Visual Steps-team bestaat uit ervaren auteurs die computerboeken schrijven volgens de Visual Steps-methode: -stap voor stap-instructies -schermafbeelding van iedere stap De auteurs werken samen met het vaste redactieteam aan de ontwikkeling van Visual Steps-boeken. De auteursnaam Studio Visual Steps staat garant voor een uitstekende kwaliteit Visual Steps-boeken die altijd volgens dezelfde aanpak en methode worden geschreven. In het Voorwoord van ieder Studio Visual Steps-boek maakt u kennis met de auteur die de inhoud van de desbetreffende titel heeft geschreven en samengesteld.

Andere boeken door Studio Visual Steps

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Windows 10 voor senioren deel 2 - derde editie