Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Inleiding in de psychologie voor verpleegkundigen

Paperback Nederlands 2010 9789059315594
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Waar hebben mensen behoefte aan? Hoe kun je menselijk gedrag verklaren en begrijpen? Hoe kun je mensen het beste helpen? In de gezondheidszorg heb je voortdurend met dit soort vragen te maken.

In Inleiding in de psychologie voor verpleegkundigen helpen we de lezer deze vragen beantwoorden. In dit boek bespreken we, voor de (aanstaand) verpleegkundige, relevante informatie uit verschillende takken van de psychologie, zoals de sociale psychologie, ontwikkelingspsychologie, klinische psychologie, neuropsychologie, persoonlijkheidspsychologie en arbeids- en organisatiepsychologie. Tezamen levert dit de (aanstaand) verpleegkundige waardevolle informatie op over het menselijk functioneren en de, in de gezondheidszorg zo belangrijke, relaties met onze medemens.

Specificaties

ISBN13:9789059315594
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:124
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:23-10-2010
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Pieternel Dijkstra

Dr. Pieternel Dijkstra is sociaal psycholoog en oprichter van de IBT Academie, een scholingsplatform voor relatie- en gezinstherapeuten. Ze werkt als psycholoog, trainer in de geestelijke gezondheidszorg, onderzoeker en auteur. De laatste jaren werkt ze vooral vanuit de derde generatie cognitieve gedragstherapie, waar IBCT een onderdeel van is.

Andere boeken door Pieternel Dijkstra

Over Bianca Smeets

Bianca Smeets is werkzaam als psycholoog, counselor, schrijver en docent. Zij is hoofddocent van diverse hbo-opleidingen Toegepaste Psychologie en is eigenaar van een eigen psychologenpraktijk (www.biancasmeets.nl).

Andere boeken door Bianca Smeets

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Inleiding in de psychologie voor verpleegkundigen